• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.02.2019

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 12. FEBRUAR: BLIZANCI se zaljubljuju u stranca, OVNOVIMA pravo vreme da menjaju posao!

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 12. FEBRUAR: BLIZANCI se zaljubljuju u stranca, OVNOVIMA pravo vreme da menjaju posao!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Interesuje vas samo sloboda, što će uneti nestabilnost u sferu ljubavi. POSAO: Promene ili problemi u procesu rada, a možda započnete i neki novi posao. ZDRAVLJE: Nervoza.

BIK
LJUBAV: Najbolje što danas možete očekivati je komunikacija ili vest o osobi koja vam se dopada. POSAO: Uspeh u oblasti marketinga. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga ko je stranac ili živi daleko. Veza na daljinu je nešto što je mogućnost. POSAO: Problemi u partnerskom biznisu. ZDRAVLJE: Slabo.

RAK
LJUBAV: Nećete biti raspoloženi za ljubav, zbog čega bi trebalo da isplanirate zajedničku aktivnost sa partnerom. POSAO: Uspeh u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Nalazite se u fazi u kojoj je moguće da vam se dopadne neko s kim radite ili sa kim imate profesionalni kontakt. POSAO: Kadrovske promene na radnom mestu. ZDRAVLJE: Migrena.

DEVICA
LJUBAV: Bićete okrenuti prošlosti, zbog čega nećete imati novih prilika za ljubav. POSAO: Možda ćete raditi sa prijateljima ili na nekom novom projektu. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA
LJUBAV: Lakše će vam biti da ostvarite prijateljski nego romantičan odnos. POSAO: Može se desiti da imate problema u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete rastrzani između želje da doživite nešto novo i da sačuvate ono što već imate. POSAO: Nervoza može dovesti do problema sa kolegama. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

STRELAC
LJUBAV: Nećete imati volje da uložite napor koji je potreban kako biste ostvarili harmoniju u ovoj sferi. POSAO: Možete započeti neki samostalni biznis. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Skloni ste svakoj vrsti čulnog uživanja i uživanja u ljubavi. POSAO: Možete ostvariti dobit od kupoprodaje nekretnina. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Sve će se svesti na nova poznanstva i kontakte. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva privatan biznis u širem smislu. ZDRAVLJE: Opasnost u saobraćaju.

RIBE
LJUBAV: Bićete elokventni i zbog toga privlačni, ali sve će početi i završiti se na priči. POSAO: Bićete pod sresom zbog uvećanog obima posla. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija