• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Jovićević

21.04.2019

10:00

(VIDEO) "BUDOAR" SLAVI ŽENSTVENOST! Revijom kreatorke Suzane Perić završavaju se Dani Beograda!

Ljubav

(VIDEO) "BUDOAR" SLAVI ŽENSTVENOST! Revijom kreatorke Suzane Perić završavaju se Dani Beograda!

Podeli vest

Revijom nove kolekcije "Budoar" kreatorke Suzane Perić, u nedelju (19.30 sati) u Skupštini grada Beograda svečano će biti zatvoreni ovogodišnji Dani Beograda

Poznata dizajnerka ne krije zadovoljstvo što je deo ove manifestacije, a publika će, kako kaže, i ovoga puta uživati u specifičnom ambijentu.

- Uvek biram specifične prostore, a Skupština grada je izuzetno mesto i veoma se radujem što će se revija tu održati. Pripremamo celu jednu malu predstavu, to jest zatvorenu kompoziciju u kojoj učestvuje naš poznati koreograf i baletski igrač Aleksandar Ilić, čiji će učenici izvesti deo predstave koja će uskoro imati premijeru, a na kraju će se kao specijalna gošća pojaviti Ivana Jordan koja će izvesti novu baladu - rekla je Suzana u razgovoru za Informer.

Kada je o kolekciji reč, ona je, kaže, "inspirisana jakom i transparentnom ženom, koja je ipak ženstvena i senzualna".

- "Budoar" ističe lepotu žene. Kolekcijom preovladavaju haljine od najnežnije čipke i svile. Poseban akcenat je na dobro ukrojenim odelima sa detaljima od čipke, a sve je prošarano nežnim pastelnim nijansama. Insistiram na specifičnom pečatu, autentičnost Suzana Perić brenda mora da se prepozna u svakoj haljini. Naravno, trend se prožima kroz boje, detalje, sada se vraćaju duge haljine, čipka, mešavine materijala, ali da bi kolekcija zaživela, prepoznatljivost je presudna.

Na pitanje šta je u trendu ove sezone i šta će ona da nosi, Suzana kaže:

- Ja ću ove sezone da nosim duge suknje zato što sam i u takvom raspoloženju, a i takve suknje se ponovo vraćaju u modu. Sada su providne, imaju šliceve, mogu da se kombinuju sa patikama, koje uglavnom nosim preko dana i s nekim lepim košuljama, majicama, oversajz sakoom. Takođe, nose se i oversajz odela, svima lepo stoje, svila se vraća u svim oblicima... Ono što ja neću uvesti ni u kolekciju ni u garderobu, a jeste trend, jesu neon boje.

Razotkrivanje

Naslovnica "Bazara" na kojoj je bila Elma Zukorlić, supruga muftije Muamera Zukorlića, privukla je veliku pažnju javnosti.
- Elmu sam upoznala kroz posao. Ona je divna žena, sofisticirana, pametna, poslovna, ali i modno orijentisana. Ima svoj stil, ali ima i stav. Divno je što je pristala da razotkrije tu misteriju i mistiku o ženi muslimanki koja živi u Srbiji. Naslovna strana sa Elmom je jedan veliki pomak, to je prva takva naslovna strana na prostorima bivše Jugoslavije.

Pored dizajnerskog rada Suzana Perić je već godinu i po dana glavna urednica ženskog magazina "Bazar". Kako postiže?

- "Bazar" je postao deo mog života. Mislim da sam, samim tim što sam dosta poznata kreatorka i uspela da ga povratim u život. U "Bazaru" se pojavljuju neki divni ljudi, interesantne žene različitih profesija, čije priče vrede da budu zabeležene. Nije lako da sve da se postigne, ali stižem. Dan mi traje predugo i to je jedino što sam obećala roditeljima i ćerki - da ćemo uskoro napraviti novi ritam. Da bi bilo sve na ovom nivou na kom jeste, dala sam sebe ove dve godine u svim segmentima i malo ćemo sad da "prikočimo". Sreća pa imam divne ljude, prijatelje, ekipu koja je uz mene, mnogo radi i savršena je u tome. Nekada imam i grižu savesti jer svi oko mene mnogo rade. To možda zvuči kao fraza, ali to je tako.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija