• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.05.2019

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 18. MAJ: VAGE flertuju s kim stignu, BIKOVIMA nepredviđeni troškovi

Ljubav

HOROSKOP ZA SUBOTU 18. MAJ: VAGE flertuju s kim stignu, BIKOVIMA nepredviđeni troškovi

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko ko živi daleko ili je na neki način nedostupan. POSAO: Poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Bićete nezadovoljni ljubavnim životom. Uradite nešto što će pokrenuti dešavanja. POSAO: Nepredviđeni troškovi. ZDRAVLJE: Problem sa tiroidom.

BLIZANCI
LJUBAV: Razmišljaćete o nekome ko nije zainteresovan za vas ili je već u vezi. POSAO: Administrativni i logistički problemi. ZDRAVLJE: Psihička osetljivost.

RAK
LJUBAV: Novi kontakti, prijateljska komunikacija ili flert preko društvenih mreža. POSAO: Plodan period za one koji se bave pisanjem. ZDRAVLJE: Odlično.

LAV
LJUBAV: Doživećete karmičku ljubav ili neke duboke emocije s kojima nećete znati da se nosite. POSAO: Problem u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Vaš ljubavni život će se odblokirati i imaćete neke nove kontakte i poznanstva koja će obećavati. POSAO: Moguće su promene. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Nećete voditi računa s kim flertujete, pa se može desiti da to bude neko ko je zauzet. POSAO: Radićete punom parom i s elanom. ZDRAVLJE: Temperatura.

ŠKORPION
LJUBAV: Ljubav sa nekom poznatom osobom ili sa nekim ko vam je nadređen ili na poziciji autoriteta. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

STRELAC
LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa nekim ko vam se dopada, ali ništa više. POSAO: Vaša poslovna pozicija će biti nedefinisana. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC
LJUBAV: Loše okolnosti će negativno uticati na ljubav. POSAO: Moraćete da prihvatite neke kompromise koji vam neće biti po volji. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Doživećete lepe trenutke sa voljenom osobom. Ako ste sami, imaćete dobre prilike za ljubav. POSAO: Uspešan rad u inostranstvu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE
LJUBAV: Ako ste u vezi, moguć je nesporazum ili problemi. POSAO: Nećete biti sposobni da ostvarite planirano jer ćete biti apatični. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija