• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.07.2019

11:17

ŠTA VAS OČEKUJE SLEDEĆE NEDELJE? Buran period za OVNOVE, poslovni napredak za VODOLIJE

Ljubav

ŠTA VAS OČEKUJE SLEDEĆE NEDELJE? Buran period za OVNOVE, poslovni napredak za VODOLIJE

Podeli vest

Nedeljni horoskop u julu je zbog pomračenja Sunca i Meseca više nego buran, a u nastavku pogledajte šta donosi vašem znaku

OVAN

Očekuje vas period koji može da vam donese važne finansijske promene, biće i troškova i priliva novca. Na polju ljubavi vas očekuje malo teža faza, neće sve ići onako kako vi želite. Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas problemi sa urogenitalnim traktom pogotovo sa reproduktivnim organima pa na to treba da obratite pažnju.

BIK

Očekuje vas period u kojem ćete veliki značaj pridavati poslovima koji su povezani sa novim klijentima i saradnicima. Na polju ljubavi vas očekuje potpuna predanost jednom partneru. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da rešite neke probleme od ranije i da se regenerišete.

BLIZANCI

Na polju posla vas očekuje faza u kojoj ćete biti veoma zauzeti, na neki način i opterećeni raznim događajima. Kada je u pitanju ljubav, spremni ste da sa voljenom osobom rešite probleme iz prošlosti. Na polju zdravlja vas očekuju poteškoće koje su vezane za pad imuniteta, stomak, varenje i probavu takođe.

RAK

Možete da očekujete splet srećnih okolnosti koji vas na poslu može odvesti do ostvarenja bolje zarade. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa osobom koja vas magnetski privlači. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete period u kojem ćete biti generalno dobro. Ako se desi manjak energije potrudite se da nađete više vremena za san.

LAV

Pred vama je teži period, bićete odbijeni u vezi nekog posla ili ćete imati neke kočnice i probleme. Na polju emocija vas očekuje osećaj nesigurnosti u vezi partnera i njegovih osećanja ka vama. Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas problemi sa kičmom, kostima ali i tegobe vezane za donji stomak i bešiku.

DEVICA

Imaćete mogućnost da se malo rasteretite. Poslove obavljate u hodu i pred vama je generalno dobra nedelja. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiva komunikacija sa vodenim znakom. Kada je u pitanju zdravlje, moguć je povratak nekih hroničnih problema. Pazite se ako imate astmu ili alergije bilo kakve.

VAGA

Moguće je da ćete biti veoma zadovoljni novim finansijskim prilivima koji će veoma pozitivno uticati na vaše raspoloženje. U ljubavi za sada nema većih promena a ni vaše inicijative ka tome. Kada je u pitanju polje zdravlja mogući su problemi vezani za grlo, štitnu žlezdu kao i vratni predeo pa se čuvajte.

ŠKORPIJA

Imaćete malo pomućenu koncentraciju pa tokom ove nedelje nećete baš sasvim moći da budete predani i posvećeni svom poslu. Na polju emocija vas očekuju važna dešavanja, slušajte svoju intuiciju. Kada je u pitanju polje zdravlja očekuju vas manji problemi sa promenljivim krvnim pritiskom kao i povremene glavobolje.

STRELAC

Pustite da stvari na poslovnom polju idu svojim tokom, nemojte ništa da forsirate i nemojte sada da gajite prevelika očekivanja. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiv susret u tajnosti. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi zbog umora, stresa ili na nervnoj bazi. Oko svega što vas muči treba da se posavetujete sa lekarom.

JARAC

Moguće je da nećete biti sasvim zadovoljni poslovnim okolnostima. Saradnici vam pomažu oko nekih rešenja. Na polju ljubavi vas očekuje povoljna faza, partner vam je posvećen sasvim. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati sasvim solidnu nedelju ispred sebe. Ne očekuju vas veći i drastičniji problemi.

VODOLIJA

Posvetite se poslu i od toga ćete imati velike koristi. Ovo je faza u kojoj je za vas moguće napredovanje. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiv susret sa osobom koju znate od ranije. Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o leđima, kičmi, mogzća je ukočenost i u predelu vrata i ramena. Masaža će vam prijati.

RIBE

Posao bi trebao da vam ide u dobrom smeru. Tokom ove nedelje je sreća na vašoj strani. Na polju ljubavi vas očekuje neobavezni flert ili neka prolazna avantura, ništa mnogo značajno. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je faza u kojoj će vam fizička aktivnost i vežbanje pomoći da se bolje osećate i da budete zadovoljni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija