• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.07.2019

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 29. JUL: VAGAMA dobre šanse da nađu ljubav, ŠKORPIONI će zadiviti mnoge!

Ljubav

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 29. JUL: VAGAMA dobre šanse da nađu ljubav, ŠKORPIONI će zadiviti mnoge!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Nećete imati sreće da nađete trajnu ljubav, ali lako možete upoznati nekog ko će vas privući nakratko. POSAO: Uspeh onima koji se bave trgovinom. ZDRAVLJE: Kijavica.

BIK
LJUBAV: Nemiran porodični život i mogući konflikti sa partnerom ako živite zajedno. POSAO: Povećana aktivnost i problemi u privatnom i porodičnom biznisu. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete nervozni i grubi u komunikaciji, što će imati negativan uticaj na vaš ljubavni život. POSAO: Radićete nešto što podrazumeva fizički napor. ZDRAVLJE: Loše.

RAK
LJUBAV: Imaćete tajnu simpatiju, ali verovatno ništa bitnije od toga. POSAO: Uspeh u svakoj uslužnoj delatnosti, kao i dobit od bavljenja turizmom. ZDRAVLJE: Blago pogoršanje.

LAV
LJUBAV: Neko će se sigurno zaljubiti u vas jer su u ovom periodu vaše draži posebno naglašene. POSAO: Bićete zadovoljni time kako stoje stvari u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Povrede.

DEVICA
LJUBAV: Teško da ćete moći da uspostavite harmoničan odnos sa bilo kim u ovom periodu. Za disharmoniju ćete biti vi krivi. POSAO: Moguć sukob sa nadređenima. ZDRAVLJE: Slabo.

VAGA
LJUBAV: Što je veće društvo kojim se okružujete, to su veće šanse da nađete ljubav. POSAO: Povoljno vreme za one koji imaju sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete posebno elokventni, što će zadiviti mnoge i pomoći vam u potrazi za partnerom. POSAO: Popularnost će vam porasti, pa je iskoristite. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC
LJUBAV: Nepovoljan dan za zajednički život sa izabranom osobom jer će ista biti vrlo nervozna i svadljiva. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
LJUBAV: Uživaćete u društvu sa nekim ko vam se dopada, ali taj odnos možda neće napredovati dalje od razgovora. POSAO: Moguć manji priliv novca. ZDRAVLJE: Virus.

VODOLIJA
LJUBAV: Problemi i nervoza će se gomilati. Budete svesni situacije, posebno ako ste već u braku. POSAO: Razmišljate o radu u inostranstvu. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

RIBE
LJUBAV: Izgleda da ćete prekoračiti granice pristojnog ponašanja, i to prema nekome s kim radite. POSAO: Problemi za one koji se bave administracijom. ZDRAVLJE: Infekcija.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija