• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.07.2019

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 30. JUL: DEVICE uživaju u samoći, RIBE dobijaju priliku da promene posao!

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 30. JUL: DEVICE uživaju u samoći, RIBE dobijaju priliku da promene posao!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Privlačiće vas osobe koje žive u inostranstvu ili su stranog porekla, neko ko može da vam proširi vidike. POSAO: Bićete vrlo aktivni i očekujte uspeh. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Možete naći ljubav na nekom mestu zabave. POSAO: Nesmotreni troškovi ili ćete doživeti štetu koja će vas baciti u trošak. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI
LJUBAV: Neprijatno ćete iznenaditi voljenu osobu, zbog čega možete napraviti sebi ozbiljne probleme. POSAO: Spretnost u radu sa alatom. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

RAK
LJUBAV: Spremni ste za ozbiljne namere u ljubavi. POSAO: Želećete da radite nešto što vam dozvoljava da ne budete u centru pažnje. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

LAV
LJUBAV: Ovo je idealan period za ljubav. Iskoristite ga. POSAO: Pružiće vam se dobra prilika u karijeri, a uspeh vam dolazi bez truda. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Današnji dan nije povoljan za ljubav jer vam više odgovara da budete sami i nemate obaveze. POSAO: Moguće je da ćete razmišljati o promeni posla. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

VAGA
LJUBAV: Razvićete više od prijateljskih osećanja za nekoga iz kruga vaših prijatelja. POSAO: Moguća veća promena u ovoj sferi i nejasni odnosi sa podređenima. ZDRAVLJE: Infekcija.

ŠKORPION
LJUBAV: Kontakt sa simpatičnom mlađom osobom koja će vam se dopasti. Dobra komunikacija. POSAO: Sukob sa nadređenima. Nećete poštovati tuđ autoritet. ZDRAVLJE: Zubobolja.

STRELAC
LJUBAV: Previše dešavanja će uneti nervozu u vaš odnos i lako može doći do svađe. POSAO: Problemi onima koji se nalaze u sudskom sporu. ZDRAVLJE: Nestabilno.

JARAC
LJUBAV: Dolazićete u kontakt sa sanjalačkim osobama koje su spremne da dožive ljubav, pa će vam biti lako i da ih osvojite. POSAO: Možete izgubiti novac. ZDRAVLJE: Infekcija.

VODOLIJA
LJUBAV: Iskoristite ovaj period jer ćete upoznati zanimljive osobe od kojih će vas barem jedna privući. POSAO: Neće vam biti lako da postignete dogovor. ZDRAVLJE: Slabo.

RIBE
LJUBAV: Dolazićete u kontakt samo sa osobama koje su previše agresivne ili aktivne za vas. POSAO: Možete dobiti priliku da promenite posao. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija