• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

03.08.2019

18:37

(FOTO) SVE ZA MODU! Tinejdžeri odlepili za sandalama koje su kao ISPALE IZ KONTEJNERA!

Ljubav

(FOTO) SVE ZA MODU! Tinejdžeri odlepili za sandalama koje su kao ISPALE IZ KONTEJNERA!

Podeli vest

Tinejdžeri su vazda bili najbolja ciljna grupa za plasiranje kojekakvih bizarnih trendova. U današnje vreme, dovoljno je da njihov omiljeni jutjuber poseduje tu određenu stvar i odjednom je svi žele. Pa čak i ako je objektivno baš ružna

Brend "Basso" lansirao je ovog leta sandale koje po pertlanju i đonu podsećaju na patike i jedan su od ružnijih pari obuće koji smo videli ali, klinci su se upecali!

Srećom, nisu paprene i koštaju samo 50-ak evra (na sniženju), a prave se u više letnjih boja i sudeći po komentarima ovog leta su neviđeni hit.

(FOTO) PEVAČICA RASPLAKALA PORUKOM! Moj život se deli na pre tebe i posle tebe!

"Au, brutalne su", "uzmite mi pare, ne pitam za cenu", "šteta što nemate i muške brojeve", samo su neki od komentara na Instagram stranici ovog brenda koji u svom asortimanu ima pregršt modela "ružnih patika" uključujući i one sa otvorenim prstima.

OPET STE SE ČVARILI U PODNE? Priroda leči izgorelu kožu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija