• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.08.2019

19:51

IMA LI RAZLIKE? Ovako treba negovati MUŠKU KOŽU!

Ljubav

IMA LI RAZLIKE? Ovako treba negovati MUŠKU KOŽU!

Podeli vest

Ne brijte se u smeru suprotnom od rasta dlake, umesto afteršejva nanesite laganu hidrantnu kremu, koristite proizvode koji ne sadrže ulje kako ne bi izbijale akne, koristite kreme za zaštitu od sunca

Ona vas odaje i već prilikom prvog susreta sa nekim govori mnogo o vama. Koža lako može učiniti muškarca manje ili više privlačnim, u zavisnosti od toga koliko je i kako neguje.

NIJE SVE U LOVI! Siromašniji su DUHOVITIJI I BOLJI U SEKSU!

Ne brijte se u smeru suprotnom od rasta dlake, jer tako možete brijačem oštetiti njen folikul i izazvati infekciju. Posle brijanja, umesto afteršejva nanesite laganu hidratantnu kremu za lice, dok je lice još vlažno. Ona sigurno neće iziritirati bilo koji tip kože, dok losioni ili balzami, naročito oni sa jačim mirisom, to lako mogu da urade. Sprečite pojavu akni tako što ćete na kožu nanositi proizvode koji ne sadrže ulje, jer je muška koža masnija od ženske, pa i sklonija bubuljicama.

NISTE PRAVI POZNAVALAC ŽENA ako ne znate OVO!

Ne izlazite iz kuće bez nanošenja kreme za zaštitu od sunca, koja bi, u letnjim mesecima, trebalo da ima faktor 30. Sunčevi zraci će vas sustići kroz šoferšajbnu automobila, dok čekate autobus, šetate se, vozite bicikl...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija