• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.08.2019

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 20. AVGUST: DEVICE muče poslovni problemi, OVNOVI upoznaju nekoga preko posla

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 20. AVGUST: DEVICE muče poslovni problemi, OVNOVI upoznaju nekoga preko posla

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekoga preko posla. POSAO: Ovo je posebno dobar dan za one koji se bave kreativnim radom. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

BIK
LJUBAV: Promene koju se desile pokazaće se kao pozitivne. POSAO: Uspeh i dobit od posla u vezi sa trgovinom i transportom. ZDRAVLJE: Unosite manje šećera.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguće je da ćete rešiti nesporazume koje ste imali sa voljenom osobom. POSAO: Problemi i blokada u sferi privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK
LJUBAV: Moguće je da će biti dosta negativne energije između vas i partnera, jer ćete oboje biti loše volje. POSAO: Ništa novo se neće desiti. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Budite manje orijentisani na ciljeve i pokušajte da uživate u malim stvarima. POSAO: Odličan dan za sve koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Ukočenje.

DEVICA
LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Neki planovi će vam propasti. Problemi u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Upala.

VAGA
LJUBAV: Spremni ste da radite na problemima koje imate u odnosu, ali partner verovatno nije. POSAO: Mogući su problemi na putu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Proći će vas želja za avanturama. Zadovoljni ste. POSAO: Služite se nedozvoljenim sredstvima, što bi vas moglo skupo koštati. ZDRAVLJE: Hroničan bol.

STRELAC
LJUBAV: Izgleda da ćete preceniti sebe ili se postaviti kao da ste bolji od svih, zbog čega ćete biti odbojni. POSAO: Imaćete sitnije dobitke. ZDRAVLJE: Izbegavajte brzu hranu.

JARAC
LJUBAV: Može vam se dopasti neko teškog karaktera ili neko ko ima tešku sudbinu. POSAO: Biće razloga za brigu, okolnosti vam nisu naklonjene. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete biti nezadovoljni partnerom, jer ćete imati mnogo drugih dobrih prilika. POSAO: Neizvesna poslovna situacija. ZDRAVLJE: Prehlada.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da ćete patiti zbog izbora koje ćete danas napraviti. POSAO: Možete lako sklopiti dogovor ili potpisati neki ugovor. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija