• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.08.2019

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 30. AVGUST: ŠKORPIONI u tajnoj i strastvenoj aferi, BLIZANCI nervozni zbog mnogo posla!

Ljubav

HOROSKOP ZA PETAK 30. AVGUST: ŠKORPIONI u tajnoj i strastvenoj aferi, BLIZANCI nervozni zbog mnogo posla!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Moguća veza sa nekim s kim radite, ili ćete ući u poslovno partnerstvo s partnerom. POSAO: Veliki entuzijazam i uspeh u poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Imaćete utisak da u odnosu dobijate sve što vam je potrebno. POSAO: U dobrom ste periodu za spekulacije i samoizražavanje. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI
LJUBAV: Obnovićete neka poznanstva, što će pokrenuti dešavanja. POSAO: Sjajan dan za kreativan rad. Moguća nervoza zbog prezauzetosti. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Zaljubićete se u nekoga ko vam je poznanik. POSAO: Previše ćete trošiti ili praviti nerealne planove o upravljanju budžetom. ZDRAVLJE: Gastritis.

LAV
LJUBAV: Nećete biti dobro raspoloženi iako ćete imati prilike za ljubav. POSAO: Uspeh ćete uglavnom moći da ostvarite u sferi nekretnina. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Spontana komunikacija s osobama suprotnog pola. POSAO: Skromnost vam šteti u poslu, ali to ćete kompenzovati stručnošću. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Lako ćete se dogovoriti s bilo kim o bilo čemu, pa i sa partnerom. POSAO: Možete postati žrtva glasina i ogovaranja na poslu. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPION
LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekog ko živi u inostranstvu, ili ćete imati tajnu i strastvenu aferu. POSAO: Promene, i to pozitivne. ZDRAVLJE: Prehlada.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti vezu sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Vrlo ste preduzimljivi, pa će vam se ukazati sjajne prilike. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Moguće je da ćete se loše osećati zbog čega vam neće biti do ljubavi. POSAO: Uspeh ako ostvarite kontakt sa nekim iz inostranstva. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Možete započeti novu vezu. POSAO: Negativne okolnosti van vaše kontrole napraviće vam probleme i negativno uticati na vas. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Promene će vam zasmetati, iako ste inače vrlo fleksibini. POSAO: Trebalo bi da pokušate da iskoristite sve svoje potencijale. ZDRAVLJE: Dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija