• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.09.2019

07:00

HOROSKOP ZA  ČETVRTAK 5. SEPTEMBAR: BIKOVIMA problemi sa finansijama, STRELČEVIMA romansa na putovanju

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 5. SEPTEMBAR: BIKOVIMA problemi sa finansijama, STRELČEVIMA romansa na putovanju

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Bićete opterećeni brojnim obavezama, ali ćete se posvetiti i ljubavnom životu. POSAO: Povećana aktivnost i pozitivne promene. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Moguće je da će neko pokazati interes za vas, ali će ta pažnja biti donekle nepoželjna. POSAO: Promene na finansijskom planu. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI
LJUBAV: Komunikativni ste, što će vam pomoći da uspostavite kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Dobit u oblasti umetnosti. ZDRAVLJE: Osetljivi nervi.

RAK
LJUBAV: Danas ćete biti emotivno osetljivi i razdražljivi, zbog čega mogu da iskrsnu problemi. POSAO: Pokrenućete neki novi projekat. ZDRAVLJE: Stres i nervozan stomak.

LAV
LJUBAV: U potrazi ste za romansom, a trenutno vas privlače intelektualne osobe. POSAO: Možete dobiti novac za projekat koji imate na umu. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Bićete iznenađeni kako lako dobijate ono što želite, a to je zbog skladnih planetarnih tranzita. POSAO: Kvarovi sredstava za rad. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA
LJUBAV: Privlačite pažnju ljubaznošću, komunikativnošću i atraktivnim izgledom. POSAO: Uspeh svima čiji posao zahteva šarm. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

ŠKORPION
LJUBAV: Sreća u ljubavi i uspeh u životu uz očekivanje buduće sreće. Ta osećanja će vas pratiti danas. POSAO: Ništa vas neće obeshrabriti. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC
LJUBAV: Moguća romansa na putovanju ili sa nekim ko vam je nadređen. POSAO: Moguće je unapređenje ili pohvala od nadređenih. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Partner će vam prirediti lepo iznenađenje. POSAO: Problem u međuljudskim odnosima jer se danas loše slažete sa drugima. ZDRAVLJE: Alergije.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je uzbudljivo ljubavno iskustvo, ali i tenzija ako ste u dužoj vezi. POSAO: Iskoristite trenutno pozitivan trend i atmosferu. ZDRAVLJE: Upale.

RIBE
LJUBAV: Može se desiti da upoznate nekoga na društvenoj mreži. POSAO: Dobićete bolji posao, a ako ste nezaposleni, to neće dugo trajati. ZDRAVLJE: Dobro.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija