• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

30.09.2019

17:26

(VIDEO) VELIKE SI*E, VELIKI PROBLEM! Spalila je poslednju USPOMENU na njih i novi je ČOVEK!

Ljubav

(VIDEO) VELIKE SI*E, VELIKI PROBLEM! Spalila je poslednju USPOMENU na njih i novi je ČOVEK!

Podeli vest

Pola Vilijams se pojavila u TV emisiji "This Time Next Year" Karla Stefanovića, u kojoj je izjavila da se u društvu oduvek osećala kao "vanzemaljac" jer je imala "velike grudi"

Tad je rekla i da njene grudi imaju tendenciju da "uđu u sobu pre nje" i da su veoma negativno uticale na njen život.
 

-Još pre tinejdžerskih godina sam počela da se ubrzano razvijam fizički. Preskočila sam sve veličine grudi i došla do petice. Bilo je užasno. Bolela su me leđa, ramena. Kad bih išla na trčanje sa decom, morala sam da ih dobro utegnem- istakla je Pola.

Ovo je veoma uticalo na njeno samopouzdanje, pa je Pola mrzela pažnju koju je dobijala.

-Način na koji su me ljudi gledali je činio da se osećam kao vanzemaljac. Bilo mi je teško- izjavila je Vilijamsova.

Iako je priznala da je njen suprug Kris bio tužan jer je želela da smanji veličinu svojih grudi, to je nije sprečilo da nastavi sa svojom namerom i ode na operaciju.

-Želim da se osećam dobro, ljudski. Želim da budem tu za svoju porodicu. Želela bih da određene stvari radim spontano- izjavila je tad u emisiji.

Doktor Vajt, koji je bio zadužen za Polinu operaciju, rekao je da je izvadio po kilogram tkiva iz obe Poline dojke, pa je očekivao da će rezultat promeniti njen život na pozitivan način.

Kad se Pola ponovo vratila u istu emisiju posle 12 meseci, bila je presrećna.

-Konačno mogu da osetim ljude. Drugačije se mazim sa svojom decom. Više ne moram da brinem da li ću ih stići kad u parku počnu da trče. Osećam se neizmerno bolje- rekla je zadovoljna Pola i nakon toga spalila svoj nekadašnji brushalter.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija