• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: PortalOko/inforemr.rs

30.09.2019

18:21

NEKA NOVAC TRČI ZA VAMA! Držite u stanu bosiljak, spuštajte WC dasku...

Ljubav

NEKA NOVAC TRČI ZA VAMA! Držite u stanu bosiljak, spuštajte WC dasku...

Podeli vest

Feng šui je drevna kineska veština koja tvrdi da pojedine aspekte života možete da unapredite ili upropastite rasporedom stvari u kući, odnosno rasporedom prostorija, položajem kuće...

Ako želite da ojačate svoju finansijsku situaciju, napravite ove izmene u svom životnom prostoru i pare će početi da pljušte. Bar tako tvrdi feng šui.

Ne koristite simbole vode u kući

- Cevi koje cure, znak su da vam novac izmiče iz ruke - kaže feng šui konsultant Karen Rouč Karter. Da biste pojačali svoj bankovni račun, obavezno treba da popravite sve pokvarene cevi u kući, ali i da se rešite sve vode koja duže vreme stagnira, na primer, da promenite vodu u vazama za cveće. Zato je feng shui savet - pravilo poklapanja daske na wc šolji, takođe veoma važno.

ZDRAVI I TOKOM ZIME! Piće od 4 sastojka za detoksikaciju i ubrzavanje metabolizma!

Najbolje bi bilo izbegavati izlaganje likovnih dela sa elementima vode - posebno u spavaćoj sobi, niti postavljati ogledala na mestima višim od vašeg nosa, savetuje feng šui ekspert, a prenosi PortalOko.

Unesite više biljaka

- Da biste prosperirali u životu, važno je da u svom domu kreirate živahan, zdrav i nadahnjujući prostor bez nereda - upozorava feng šui stručnjak Laura Benko. Nered smeta slobodnom protoku energije, zbog čega se ukućani ulenje.

Foto: Pixabay

Životnu snagu najbolje bi bilo ojačati biljkama i cvećem, ali i redovnim provetravanjem svih prostorija. Nabavite bosiljak, fantastičnu biljku koja privlači novac. Držite u stanu činiju pirinča, jer ona simboliše plodnost i obilje. Posuda s pomorandžama, limunom ili limetom u kući još je jedan predmet koji donosi materijalni napredak. 

Fontane su simbol novca i bogatstva pa ako imate prostora u dvorištu kuće i sredstava na raspolaganju, razmislite o ovom ukrasu.

Koristite boje bogatstva

Boja može da ima veliki uticaj na vaše raspoloženje. Crvena se smatra vrlo moćnom bojom, pa ne čudi što slavne osobe hodaju upravo po tepisima ove boje kad idu na premijere filmova. Ako želite da privučete novac u svoj život stavite crvene dekoracije, kao i zelene i ljubičaste.

Foto: Shutterstock

Međutim, postoji izuzetak. Ako ne podnosite crvenu, zelenu ili ljubičastu boju, one neće upaliti kao sredstvo za privlačenje novca u vaš život. Feng šui se ne ogleda samo u rasporedu predmeta, već i u skladnoj ravnoteži između vas i prostora u kojem boravite.

KAO BALON STE? Uz jednu kašiku ove namirnice zaboravite na nadutost!

Čista kuhinja 

- Vaša je kuhinja direktno povezana sa vašom mogućnošću da privlačite novac - kaže feng šui konsultant Suzan Mecger. Važno je održavati sudoperu i frižider organizovanim.

Foto: Shutterstock

Šporet mora da bude čist, a svaka ringla treba pravilno da radi. Na kraju, ako želite da pojačate svoju finansijsku situaciju, pobrinite se da sto za ručavanje uvek bude besprekorno čist.

Rešite se starih stvari

Da biste zaradili novac, nekad morate da se oslobodite starih stvari koje nikada ne koristite. Na primer, sigurno u nekim kutijama čuvate stare daljinske upravljače, odeću u koju više ne možete da uđete i slične predmete koji ne služe nikome.

Ako nešto ne koristite, verovatno vam to nije ni važno, niti vam je potrebno. Oslobodite tako prostor u kući koji će vam omogućiti ulaz nove energije i doneće vam prosperitet.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Syam

pre 4 godine

Uglavnom sto je receno, NE znaci da ce vam doneti novac, ali ce ili spreciti negativni energiju kao to sa poklopcem wc, ili uneti bolju energiju. A to je nesto. Ali ono sto nikako ne bi ste trebali da poslusate a to je koriscenje crvene, crne I plave pa I zelene boje. To ako je na pogresnom mestu moze vam doneti najvece zlo I gubitke. Specijalno ako je do ulaznih vrata I u vecim kolicinama. Najbolji recepat je koristiti neutralne I pastelne tonove zidova, sofa, tepiha itd. Bela, bez, braon, siva I vrlo pastelne boje. Zato sto nemaju vise od 10% uticaja na ceo Feng shui kuce. Dok crvena, crna I plava imaju cak do 25%,pa ako je na pogresnom mestu onda je problem

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija