• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.10.2019

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 01. OKTOBAR: BLIZANCI se zaljubljuju u osobu sa kojom rade, DEVICE, moguće je da ćete dobiti novac!

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 01. OKTOBAR: BLIZANCI se zaljubljuju u osobu sa kojom rade, DEVICE, moguće je da ćete dobiti novac!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Vi često mešate ljubav i strast, zbog čega nekad pravite pogrešne izbore. POSAO: Sreća sa podređenima i osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK
LJUBAV: Ovo je vrlo plodan period za ljubav. Prilike će se same nametati. POSAO: Nikakav rizik vam se neće isplatiti, zato ga izbegnite. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguće je da se zaljubite u nekoga s kim imate poslovni kontakt. POSAO: Moguć profit od rada i generalno finansijski boljitak. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

RAK
LJUBAV: Okolnosti će vas držati podalje od ljudi i samim tim nećete biti u prilici da nađete ljubav. POSAO: Očekujte pomoć nadređenih. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

LAV
LJUBAV: Zanemarićete romantiku i zbog toga imati manje prilika za uživanje. POSAO: Moguće manje promene ili manji neuspeh u karijeri. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

DEVICA
LJUBAV: Potrudite se da razgovarate o bitnim stvarima da ne dođe do nesporazuma. POSAO: Moguće je da ćete dobiti novac iz dva izvora. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA
LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za fizički kontakt i neobično strastveni. POSAO: Posao će trpeti jer mu nećete posvetiti dovoljno pažnje. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Danas će vam se desiti krupne i pozitivne stvari u ljubavi. POSAO: Možete imati manje probleme ako ste u porodičnom poslu. ZDRAVLJE: Oprez sa lekovima.

STRELAC
LJUBAV: Imate problem da se usredsredite na samo jednu osobu jer je iskušenja previše. POSAO: Želećete da javno izrazite svoj stav. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

JARAC
LJUBAV: Odnos je postao nezadovoljavajuć. Ima razloga za brigu, pa povedite računa. POSAO: Zabrinutost zbog smanjenog obima posla. ZDRAVLJE: Uzimajte suplemente.

VODOLIJA
LJUBAV: Ljubav vam je bitna samo ako vas inspiriše. POSAO: Posao vam je poprilično klimav. Potrudite se ili istražite druge mogućnosti. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Srešćete nekoga ko će vam se dopasti, ali ko neće pokazati interes za vas. POSAO: Dobićete verovatno više ponuda za posao. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17