• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

02.10.2019

08:49

(FOTO) PRIRODNE LEPOTE SRBIJE: Ovo je Teodora i ona će biti favorit Timočke krajine u borbi za krunu Mis Srbije

Ljubav

(FOTO) PRIRODNE LEPOTE SRBIJE: Ovo je Teodora i ona će biti favorit Timočke krajine u borbi za krunu Mis Srbije

Podeli vest

Posle dugo vremena Zaječar će imati predstavnicu u finalu izbora za Miss Srbije. Zaječarka Teodora Mitić predstavljaće svoj grad i region na finalnoj večeri ove najprestižnije smotre lepote kod nas koja će se održati 9. oktobra u Kombank dvorani

Teodora Mitić rođena je 2000. godine u Zaječaru. Ove godine, u svom rodnom gradu završila je zaječarsku Gimnaziju, a školovanje će nastaviti na Fakultetu za projektni menadžment, kao dobitnica stipendije koju kompanija MISS YU, organizator izbora za Miss Srbije, dodeljuje svim finalistkinjama.

U finalu 21 devojka iz cele Srbije

Ove godine, 24. put zaredom kompanija MISS YU, čiji je vlasnik Vesna Jugović, uspešno organizuje jedini zvanični izbor za Miss Srbije pod licencom Miss World. U okviru sistema izbora za Miss Srbije postoje i druga licencirana takmičenja na koje kompanija MISS YU šalje takmičarke: Miss Turizma Sveta, Miss ECO Sveta i Miss Planet.
Nakon polufinalnih takmičenja i finalnog kastinga, ove godine na finalnom izboru učestvovaće 21 devojka iz svih regiona Srbije.

Od malih nogu Teodora je sledila svoj san u kome je sebe videla u svetu modelinga. Još u dečjem uzrastu pohađala je školu za male manekene. Prvu lentu osvojila je sa samo 6 godina i od tada njen put ka uspehu vodi samo uzlaznom linijom. Radila je više reklamnih kampanja i ostvarila glavnu ulogu u spotu za jednu muzičku numeru.

Na takmičenju za Miss Srbije Teodora učestvuje od prošle godine, kada je na svom prvom pojavljivanju ponela titulu Miss fotogeničnosti na izboru za Miss Jugoistočne Srbije u Nišu.

Ova prelepa Zaječarka je ove godine učestvovala na tri polufinalne večeri i osvojila dve lente: prve pratilje na izboru za Miss jorgovana u Kučevu i Miss šarma na polufinalnom izboru u Vrnjačkoj Banji. U finale izbora za Miss Srbije ušla je na završnom kastingu u Beogradu.

Teodora važi za skromnu i vrlo upornu devojku, koja neprekidnim radom na sebi i posvećenošću, na svom putu ka ulasku u svet modelinga na velika vrata, svojim šarmom i lepotom ostavlja sve iza sebe. Tečno govori engleski i italijanski jezik, što joj pomaže da komunicira i ostvaruje prijateljstva sa vršnjacima na gotovo svim kontinentima.

Pogledajte još fotki lepe Teodore:

 

 





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija