• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.10.2019

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 4. OKTOBAR: JARČEVE očekuje uspeh u poslu, BLIZANCI započinju vezu preko društvenih mreža!

Ljubav

HOROSKOP ZA PETAK 4. OKTOBAR: JARČEVE očekuje uspeh u poslu, BLIZANCI započinju vezu preko društvenih mreža!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Kontakt sa nekim ko takođe ima buran temperament i s kim ćete teško ostvariti harmoniju. POSAO: Problemi na radnom mestu. ZDRAVLJE: Prehlada.

BIK

LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti, jer ima šansi da sretnete nekog ko će vas potpuno osvojiti. POSAO: Uspeh u sudskim sporovima. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti vezu preko neke od društvenih mreža. POSAO: Imaćete naporan i vrlo stresan dan na poslu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Bićete zatvoreni i ne baš dobro raspoloženi. POSAO: Moguć je uspeh u sferi nekretnina, kao i u vezi sa kreativnim izražavanjem. ZDRAVLJE: Bronhitis.

LAV

LJUBAV: Bićete preokupirani poslom ili porodičnim problemima i nećete imati vremena za ljubav. POSAO: Možda ćete naći posao u sportu. ZDRAVLJE: Infekcije.

DEVICA

LJUBAV: Izgubićete poverenje u partnera zbog nekih nesporazuma ili glasina. POSAO: Imaćete problema ako se bavite privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA

LJUBAV: Imaćete priliku za romansu, koju će osujetiti problemi iz drugih sfera. POSAO: Dobićete novac i profitirati od onog čime se bavite. ZDRAVLJE: Slab imunitet.

ŠKORPION

LJUBAV: Bićete u dilemi jer ćete imati više primamljivih prilika. POSAO: Trenutno ste inspirisani da radite kao samostalni preduzetnik. ZDRAVLJE: Problemi sa apetitom.

STRELAC

LJUBAV: Zbog trenutnih planetarnih uticaja prilike koje budete imali nisu primamljive. POSAO: Osećaćete da vam nedostaje energija. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC

LJUBAV: Moguće je da ćete sresti nekoga ili započeti vezu. Povoljan period za konkretne korake. POSAO: Uspeh i podrška uticajnih ljudi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete biti nestrpljivi da napravite promenu. POSAO: Nemojte ništa da radite pod uticajem trenutnog raspoloženja. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

RIBE

LJUBAV: Ne očekujete previše od današnjeg dana. POSAO: Intelektualni rad ili spoljna trgovina. Rad u inostranstvu je takođe mogućnost. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija