• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.10.2019

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 10. OKTOBAR: JARČEVI se zaljubljuju u šefa, LAVOVI uspešni u privatnom biznisu!

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 10. OKTOBAR: JARČEVI se zaljubljuju u šefa, LAVOVI uspešni u privatnom biznisu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Promene koje su se desile pokazaće se kao vrlo pozitivne. POSAO: Uspeh i dobit od posla u vezi sa trgovinom i transportom. ZDRAVLJE: Unosite manje šećera.

BIK
LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Mnogo toga novog će se desiti na planu karijere. ZDRAVLJE: Neuralgija.

BLIZANCI
LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko koga ćete upoznati u virtuelnom svetu. POSAO: Manji uspeh ili profit od nekretnina. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK
LJUBAV: Moguće je da ćete biti nezadovoljni zbog napetosti koja traje u odnosu već neko vreme. POSAO: Očekujte manju novčanu infuziju. ZDRAVLJE: Infekcije.

LAV
LJUBAV: Imaćete problema ako ste sami, jer ovo nije vreme za ljubav. POSAO: Odličan dan za sve koji se bave privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Dobra komunikacija sa drugima i ljupkost u razgovoru privući će pažnju. POSAO: Problemi i blokada u sferi privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA
LJUBAV: Moguća je strastvena ali nestabilna veza, u kojoj lako možete završiti povređeni. POSAO: Dobar dan za one koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPION
LJUBAV: Lako možete naći prilike za romansu, ali teško možete održati trajnost odnosa. POSAO: Raskid ugovora ili poslovnog partnerstva. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC
LJUBAV: Ništa novo se neće desiti. POSAO: Uspeh u sferi komunikacije, transporta, u svemu što podrazumeva kretanje i protok novca i robe. ZDRAVLJE: Izbegavajte brzu hranu.

JARAC
LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekog preko posla ili se zaljubiti u nadređenog. POSAO: Brige zbog neizvesne poslovne situacije. ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA
LJUBAV: Dan će biti blago povoljan za ljubav, ali nemojte imati prevelika očekivanja. POSAO: Osećaćete se nadahnuto i kreativno. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Vaš društveni život će procvetati, a možete se i zaljubiti u nekoga. POSAO: Neki planovi će vam propasti pa ćete napraviti druge. ZDRAVLJE: Solidno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija