• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lepotaizdravlje.rs

20.10.2019

09:40

KAKO UREDITI MALI STAN?! Za postizanje harmonije ključan je ODABIR BOJA! (VIDEO)

Ljubav

KAKO UREDITI MALI STAN?! Za postizanje harmonije ključan je ODABIR BOJA! (VIDEO)

Podeli vest

Uređenje malog stambenog prostora ponekad je veći izazov od uređenja velikog stana. Kada je mali stan u pitanju, važno je da unapred promislite o svakom detalju, kako bi baš sve igralo na kartu funkcionalnosti

Česta greška pri uređenju malog stana je preteran fokus na bazičnim komadima, dok su detalji, koji stan čine domom zanemareni. Pa ipak onaj efekat savršenog enterijera postići ćete pravilnim i odmerenim odabirom detalja.

Foto: Printscreen You Tube

 

Pravilnim odabirom detalja učinićete da svaki kutak u stanu izgleda besprekorno, čak iako je stan mali.


Da biste dobili na prostoru bitno je da stan bude svetao, zato se fokusirajte na bele i svetle detalje, koji će stan učiniti svetlijim i većim.

Foto: Printscreen You Tube

 

Pored svetlih zidova, ogledala su još jedan detalj koji naglašava prirodnu svetlost u domu, zato se potrudite da u svakoj prostoriji imate po neko dekorativno, ili praktično ogledalo, koji će dodatno ispuniti vaš prostor.

VEĆA JE VEROVATNOĆA DA SE RAZBOLITE ZIMI, ali ne iz očiglednih razloga!

Foto: Printscreen You Tube

Pastelne i svetle boje zidova savršen su odabir za mali stambeni prostor, a uz takve zidove detalji se mnogo bolje kombinuju i atmosfera postaje cosey u samo par poteza.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59