• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.10.2019

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 26. OKTOBAR: OVNOVE očekuje uspeh na poslu, BLIZANCI opušteni u ljubavi!

Ljubav

HOROSKOP ZA SUBOTU 26. OKTOBAR: OVNOVE očekuje uspeh na poslu, BLIZANCI opušteni u ljubavi!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Razmišljaćete da se vratite nekome s kim ste raskinuli u prošlosti. POSAO: Uspeh, pogotovo ako radite u oblasti zakonodavstva. ZDRAVLJE: Prehlada.

BIK

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti nov kontakt. POSAO: Gubici u svakoj vrsti poslovnog udruživanja. Problemi u poslovnom partnerstvu. ZDRAVLJE: Promenljiv pritisak.

BLIZANCI

LJUBAV: Finansijska podrška partnera i generalan osećaj opuštenosti u ljubavnom životu. POSAO: Sreća u svemu u vezi sa finansijama. ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera.

RAK

LJUBAV: Moguć flert na radnom mestu ili čak ulazak u vezu sa nekim s kim radite. POSAO: Finansijski dobitak, ali i iracionalno trošenje. ZDRAVLJE: Problem sa očima.

LAV

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti zajednički život s partnerom. POSAO: Bićete usmereniji na odnose, ali je moguć uspeh s nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA

LJUBAV: Biće vam lako da izrazite osećanja. POSAO: Pronaći ćete nešto što će vas inspirisati i vaš entuzijazam za rad će porasti. ZDRAVLJE: Vodite računa o ishrani.

VAGA

LJUBAV: Produbićete odnos sa partnerom. POSAO: Nećete uspeti da ostvarite sve zacrtano, ali ćete svejedno imati dobru poslovnu situaciju. ZDRAVLJE: Upale.

ŠKORPION

LJUBAV: Povoljan period za fizičku komponentu ljubavi, ali ne i za harmoniju. POSAO: Korist od partnerstva ili pomoć partnera u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Osoba sa kojom ste će biti raspoložena da iskaže šta oseća. POSAO: Lako možete naći posao u inostranstvu ili u inostranoj firmi. ZDRAVLJE: Vrlo ste vitalni.

JARAC

LJUBAV: Biće svakakvih prilika, ali vi ćete biti okupirani drugim stvarima. POSAO: Možete očekivati nestabilnost u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguća je tajna ljubav. POSAO: Privlačite novac, ali ga i lako trošite. Povedite računa, jer vam je potrebna sigurnost koju on pruža. ZDRAVLJE: Slabije.

RIBE

LJUBAV: Sfera odnosa je postala vrlo interesantna i puna događaja. Sve od vas zavisi. POSAO: Poslovni uspeh ili napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija