• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: inforemr.rs

26.10.2019

08:48

PAR NA DAR: Akcija Nacionalne organizacije za retke bolesti Srbije na Sajmu održive mode

Ljubav

PAR NA DAR: Akcija Nacionalne organizacije za retke bolesti Srbije na Sajmu održive mode

Podeli vest

Total Social Impact akcija Nacionalne organizacije za retke bolesti Srbije (NORBS) i brenda PAR počinje na Sajmu održive mode "EXPO održive mode" 28. oktobra 2019. godine

U akciji mogu da učestvuju svi posetioci Sajma dobre volje i plemenitih namera, jer za dva kupljena PAR brenda, treći PAR brend poklanja organizaciji NORBS. 

Žaklina Mikić, jedna od osnivača brenda PAR, kaže da je ova akcija jedna u nizu onih kojima brend želi da podrži one vrednosti oko kojih nema kompromisa:

- Želimo da budemo brend koji doprinosi razvoju zajednice. Da ukažemo da postoje vrednosti oko kojih svi zajedno ne smemo da pravimo kompromise. To su poštovanja društvenih principa i uspostavljanje međuzavisnosti sa svima koji žive u našoj zajednici. Da promovišemo retkost kao vrednost, jer kako se divimo retkim pojavama, tako treba da se divimo i svakoj drugoj retkosti u društvu. Lično verujem da brendovi koji žele da budu održivi na tržištu treba da implementiraju "total social impact" u svoj sistem vrednosti koji isporučuju - kaže Mikić. 

NORBS, kao savez udruženja koja se bave pitanjima osoba sa retkim bolestima i članova njihovih porodica zahvalio je brendu PAR na ovom humanom gestu:

- NORBS kao neko ko se svakodnevno bori za bolji položaj svih koji boluju od neke od preko 6.000 retkih bolesti, izražava zahvalnost brendu PAR na njihovom humanom gestu. Ova donacija biće dodeljena onima kojima je najneophodnija, bilo da boluju od retke bolesti ili ne, čime želimo da pokažemo da je borba za bolji život jednog dela stanovništva neodvojivo povezana sa brigom za sve naše sugrađane - izjavio je Davor Duboka, izvršni direktor NORBS-a.

"EXPO održive mode" biće održan u ponedeljak, 28. oktobra, u prostoru Nova Iskra Workspace, u Cara Uroša 18 na Dorćolu, sa početkom u 20 časova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija