• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: miss7.24sata.hr

05.11.2019

12:51

DOMAĆI SPREJ od četiri sastojka sa kojim možete očistiti BAŠ SVE U KUĆI!

Ljubav

DOMAĆI SPREJ od četiri sastojka sa kojim možete očistiti BAŠ SVE U KUĆI!

Podeli vest

Otkrivamo vam kako bez previše truda da napravite domaće sredstvo za čišćenje. Potrebno je samo 4 sastojka koja svako ima kod kuće. Uklanja tvrdokorne masnoće i nataložene prljavštine

Sastojci:

1,5 l vode
300 ml jabukovog sirćeta
60 ml deterdženta za pranje sudova
3 kašičice sode bikarbone

mirisno ulje (po želji)

Priprema:

Jednu šoljicu vode prokuvati na visokoj temperaturi, a ostatak vode treba ostati mlak. Nakon što voda proključa, dodajte mlaku vodu, zatim jabukovo sirće i deterdžent za pranje sudova. Na kraju umešajte sodu bikarbonu i po želji dodajte mirisno ulje.

Ovaj sprej navodno uklanja tvrdokorne masnoće u kuhinji, a s njim možete očistiti i sve prljave površine u kući – od šporeta do stakla na tuš kabini.

Sprej je potrebno našpricati na prljavu površinu i ostaviti ga 10 minuta da deluje. Nakon toga potrebno je površinu prebrisati krpom (bez ribanja!).

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17