• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

20.11.2019

11:50

ISPOVEST SPONZORUŠE IZ BEOGRADA Sa 17 godina imala sam DVE DECENIJE STARIJEG, i posle toga NIKAD SEBI NISAM DOZVOLILA JEDNU STVAR

Ljubav

ISPOVEST SPONZORUŠE IZ BEOGRADA Sa 17 godina imala sam DVE DECENIJE STARIJEG, i posle toga NIKAD SEBI NISAM DOZVOLILA JEDNU STVAR

Podeli vest

Mlade devojke koje žive na račun uglavnom starijih muškaraca sa kojima su u vezi već odavno su dobile naziv sponzoruše.

Kako zapravo zaista žive ove devojke i da li to odgovara slici koju javnost ima o njima, u svojoj ispoveti otkrila je  Anđela S (27), koja je pak, što je i očekivano, želela da ne otkriva svoj identitet u potpunosti.

Anđela tvrdi da je sasvim normalna devojka, premda većina njenih poznanika, ali i okolina ne misli tako, pre svega zbog luskuznog života i upadljivog i izazito atraktivnog izgleda.

Naime, ona je već u 18. godini započela sa estetskim korekcijama, a do sada je povećavala grudi tri puta, operisala je nos, napumpala je usne, podizala jagodice, stavila je veštačke zube, najbelje moguće, tetovirala je obrve i ne propušta da svakog meseca stavi svilene trepavice.

"Većina smatra da sam sponzoruša, i meni to ne smeta, ako žele da doživljavaju stvari na taj način. U realnosti, ja sam samo imala sreće da završim sa bogatim muškarcima, koji često i sami žele ovakve žene. Lepota košta, kao i njeno održavanje, a oni imaju novca da to isprate", započinje mlada Beograđanka svoju priču, i tvrdi da osim činjenice da ima imućnog partnera, ona živi isto kao i većina drugih devojaka.

"Imam život kao i svaka druga devojka u ovom gradu, s tim što možda sebi više mogu da priuštim. Često izlazim na skupa mesta, uglavnom ručam i večeram po restoranima, idem u šoping, završila sam fakultet, imam svoje prijateljice, porodicu, čak i neke probleme", priča ona, prenosi Blic.

Pitali smo je da nam opiše kako izgleda jedan njen običan dan:

Foto: Pexels

 

"Ujutru doručkujem i popijem kafu s dečkom, a dok on završava svoje obaveze, ja završavam svoje - idem u teretanu, na pedikir i manikir, u solarijum, ili kod frizera. Popijem kafu sa prijateljicama, šetam našeg psa, pokupujem neke sitnice, pomognem roditeljima ako im nešto treba. Aktivno sam posvećena brizi o sebi. Vikendom najćeše izlazim po klubovima ili splavovima, a često otputujem i na kraći put sa dečkom."

Ova plavuša kaže da je prvi put imala bogatog dečka kada je imala 17, a od nje je bio stariji 20 godina. Tvrdi da ju je on naučio kako se žena tretira, da joj je priuštio novac za prve plastične operacije, pomogao je čak i njenoj porodici, i redovno ju je finansirao i kupovao praktično šta god poželi. Kaže da joj posle veze sa njim nije palo na pamet da bude sa nekim ko nema veliki priliv novca, i da se tada već kretala u krugu gde se bogati muškarci lako upoznaju. Iskreno priznaje da je bila i sa oženjenima i verenima, te da joj njihov status nije preterano bitan, ako joj daju novac i posvećuju vreme.

"Dešavalo se i da se muvam sa nekim ko nema novca, ali je to bilo zabave radi. U ozbiljne veze uvek sam stupala sa zrelim i ostvarenim muškarcima koji će mi pružiti život kakav želim i zaslužujem. Volim skupu garderobu i lagodan život i ne vidim ništa pogrešno u tome. Lako je zaljubiti se u muškarca koji te tretira kao kraljicu, bez obzira kako izgleda i da li je stariji", rekla nam je.

Sa sadašnjim dečkom je već dve godine, a on joj je kupio dobar automobil, a razgovaraju o tome i da joj kupi stan. I od prethodnog dečka je dobila kola koja je poklonila bratu. Takođe, dobijala je i skupe poklone u vidu bundi, skupocenog nakita, čak i velikih količina novca.

Kaže da ju je aktuelan partner motivisao da počne da radi u jednom trenutku, ali su ubrzo oboje shvatili da to nije dobra ideja.

"Bila sam uvek umorna i nesrećna, novac mi nije bio potreban, i nisam imala dovoljno vremena za njega. On hoće da mu uvek budem na raspolaganju kada ima vremena, pa smo oboje shvatili da je ipak bolje da ne radim", objašnjava Anđela i kaže kako se ne brine oko toga kako će preživeti kada bude sama.

"Iskreno, ja već imam dosta ušteđevine, tako i da ostanem sama, zbrinuta sam na neki način. Isto tako, verujem da uvek mogu lako da nađem dečka - lepa sam i poznajem puno ljudi. Do sada mi se još nije desilo da sam bila singl duže od mesec dana. Za sada se nadam da ću se udati za sadašnjeg dečka - srećni smo zajedno", zaključila je ona.

Anđela je gotovo uvek savršeno doterana i to joj ne pada teško - misli da je to najmanje što duguje svom muškarcu.

"To je moj zadatak kao žene, ali i uživam u tome. Ako mi već daje toliko novca, pa valjda je najmanje što mogu da mu priuštim da uvek budem lepa i poželjna. Nikada nisam lenja da se doterujem, a volim i osećaj koji budim u drugim ženama - često mi zavide", završava svoju ispovest ova Beograđanka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sona

pre 4 godine

Može i tako, samo da znaš ima narodna izreka u mladosti ku**a u starosti prosjakinja.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija