• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.rs/informer.rs

28.11.2019

18:13

NIJE SKUP I IMA GA U APOTECI: Ovaj preparat ČINI ČUDA za kosu, kožu i nokte!

Ljubav

NIJE SKUP I IMA GA U APOTECI: Ovaj preparat ČINI ČUDA za kosu, kožu i nokte!

Podeli vest

Mnoge poznate ličnosti zaklinju se u moć i dejstvo vazelina, kada je u pitanju nega kose, kože i noktiju. Njegova višestruka primena, dejstvo koje je neosporno i činjenica da može da nije skup, čini ga savršenim saveznikom tokom jeseni i zime.

Evo kako vam može pomoći da zablistate:

Za nanošenje šljokica na kožu

Počinje sezona zabava i ako na nekoj želite bukvalno da zasijate, namažite telo vazelinom pre nanošenja šljokica za kožu jer će vazelin poslužiti kao lepak za sve šljokice.

NEMOJTE IGNORISATI, NEGO URADITE NEŠTO! Evo šta može da olakša bol u ZGLOBOVIMA!

Za savršene kapke

Sjajni kapci su u trendu, bez senke ili sa njom. U svakom slučaju, vazelin je i u ovoj situaciji koristan – možete da ga nanesete samog ili preko omiljene senke da svemu date dodatni šarm.

Foto: facebook

Pomoć pri lakiranju noktiju

Kada lakiramo nokte, situacija zna da izmake kontroli i postane neuredna. Ako kožicu oko noktiju namažete vazelinom, lako ćete skinuti višak laka za nokte.

DRAGAN JOVANOVIĆ NE MOŽE VIŠE DA GLUMI U POZORIŠTU! Glumac trpi bolove, MEĐUTIM NE ODUSTAJE OD FILMA!

Štiti od farbe pri bojenju

Ako sami farbate kosu, uz rubove namažite vazelin kako vam na koži ne bi ostale mrlje od boje.

Izrada ruža za usne

Ako je vaš omiljeni ruž pri kraju, ostatke pomešajte s vazelinom i koristite ga u novom obliku. Boja možda neće biti snažna kao originalna, ali ćete dobiti novu nijansu za vaše usne.

Hajlajter za hitne slučajeve

Idete napolje, a od vašeg hajlajtera nema ni traga? Dodir vazelina tu i tamo odradiće svoje.

Odstranjivač lepka za trepavice

Ako se mučite s uklanjanjem veštačkih trepavica, nanesite vazelin duž linije očiju kako biste lakše uklonili lepak i nežnije skinuli trepavice.

Tvrdoglave obrve

Ako imate problema sa smirivanjem obrva, pomoći će vam vazelin. Mala količina koju ćete naneti na njih, trebalo bi da ih primiri. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija