• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: lepo

08.12.2019

22:18

KOŽA JE TOKOM ZIME DEHIDRIRANA! Na ovu naviku ne smete da zaboravite jer vaše telo to zaslužuje!

Ljubav

KOŽA JE TOKOM ZIME DEHIDRIRANA! Na ovu naviku ne smete da zaboravite jer vaše telo to zaslužuje!

Podeli vest

Gotovo smo napamet naučili da je koža naš najveći organ i da joj je upravo zbog toga potrebna posebna nega

Kako smo se intenzivno pripremali za tople letnje dane i menjali svoju skin care rutinu, sada je vreme da se pripremimo i za zimski period i pružimo našoj koži posebnu negu, koja će joj prijati tokom hladnih zimskih dana.

Tokom hladnijih meseci koža je sklona dehidrataciji, pucanja, iritaciji i perutanju, zato je veoma važno da u našu zimsku bjuti rutinu uvedemo piling tela, kako bi koža bila glatka, meka i dubinski nahranjena.

Foto: Shutterstock

Kada formiramo našu bjuti rutinu, skloni smo da se fokusiramo samo na kožu lica, ali da bi naša koža bila lepa i negovana, potrebno je podjednaku pažnju posvetiti negi celog tela. Kako tokom hladnijih meseci naša koža stalno menja uslove u kojima se nalazi, od toplih prostorija, do svežeg vazduha, neophodno je temeljno hidrirati, kako kožu lica, tako i celog tela.

HEMIJA NE PRESTAJE! Ova 4 horoskopska para su kao stvorena jedno za drugo, NIKADA SE NEĆE RASTATI!

Pilinzi za telo su proizvodi koji uklanjaju mrtve ćelije sa površine kože, čine je glatkom, čistom i omogućavaju joj da dubinski upije proizvode za hidrataciju i očuva svoju prirodnu vlažnost tokom celog dana, zato oni moraju biti neizostavan korak naše zimske bjuti rutine.

Važno je da tokom tuširanja, barem 2 puta nedeljno odradite temeljan piling kože celog tela. Odaberite neki blaži piling, na biljnoj bazi, koji ne deluje agresivno na vašu kožu, a podjednako je efikasan i učinkovit. Najbolji odabir pilinga za negu i hidrataciju kože tokom zime su oni na bazi meda, morske soli i semenki voća.

NE PANIČITE! Ovih SEDAM PRIRODNIH STVARI će vam pomoći u izlečenju HIPOTIREOZE!

Neka ove zime vaša koža bude meka i sjajna iz dana u dan, uz adekvatne bjuti navike koje ne smete ignorisati!

Pogledajte BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija