• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Žena

12.12.2019

12:49

SARA JE NA INSTAGRAMU BRUTALNO ZGODNA, ali istina je potpuno drugačija! RAZOTKRILA JE SVE ZABLUDE I ŠOKIRALA PRATIOCE (FOTO)

Ljubav

SARA JE NA INSTAGRAMU BRUTALNO ZGODNA, ali istina je potpuno drugačija! RAZOTKRILA JE SVE ZABLUDE I ŠOKIRALA PRATIOCE (FOTO)

Podeli vest

NIje više nikakva tajna da život koji se predstavlja na Instagramu upšte nije takav, ali je lepo videti kada neko to zaista i prizna! Uz dokaze pre i posle.

Jedna od njih je Sara Puhto iz Finske koja redovno objavljuje svoje "pre i posle" fotografije - odnosno one koje su savršeno skockane za Instagram na kojima vešto pozira, koje su nastale na dobrom svetlu i pomalo su obrađene, te one koje su "stvarne", sirove, nefotošopirane i pokazuju je u najgorem svetlu.

Ova hrabra 20-godišnjakinja rešena je da sruši tabue i predrasude i pokaže svetu kako su šlaufići na stomaku, višak kilograma, otečenost, nadutost, celulit, te činjenica da se telo neprestano menja potpuno normalna pojava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Instagram booty ? Theres such a huge obsession with having a big booty and getting the perfect insta pic nowadays. All these Instagram photos of perfect bums used to make me insecure about mine and felt like I needed to gym like crazy to have one as well. But with majority of these photos it all comes down to posing. I had to sit in the most uncomfortable and unnatural position to get the left photo. Let’s not even get started on the pain of this bikini wedgie. I remember going to the beach and stressing about not looking good in photos or seeing a bad photo and thinking “omg this is the worst thing. I shouldn’t be in a bikini.” But don’t let small things like this get to you. Getting a good insta picture and likes don’t dictate your worth. Getting a specific body type won’t suddenly make you happy. You’ll always find a reason to be unhappy unless you work on appreciating yourself and the body you have now first. You have to realise that you are a person with insecurities like everyone else. Your body is incredible the way it is and we really are our own worst critics. So don’t be so hard on yourself. Don’t change your body. Change the way you look at your body. This is a thing I also have to work on. ?☀️ ------------------------------------------ . . . #loveyourbody #selfesteem #lawofattraction #thankyourbody #youareworthit #youareunique #flaws #insecurities

A post shared by Sara Puhto (@saggysara) on Jan 21, 2019 at 5:04am PST

Simpatičnu Saru prati preko 300 hiljada ljudi, a većina njenu misiju podržava i često joj se zahvačjuju na pomoći da prihvate svoje nesavršenosti nedostatke.

"Ignorišite one misli da morate izgledati ovako ili onako. Ne morate vežbati kao ludak niti da jedete uvek zdravo kako biste smeli da obučete bikini i izgledate super na fotkama", piše u jednoj od njenih objava.

Ipak, uprkos tome što propagira samoprihvatanje i pozitivan stav prema telu, priznaje da je često i sama žrtva trendova i nametnutih standarda lepote.

"Na fotografijama se uvek trudim da uvučem stomak ili ga vešto sakrijem strateškom pozom. Zadnjicu, ipak, pokušavam maksimalno da izbacim ka spolja kako bi izgledala veće”, otkrila je ona, i objasnila trik uz pomoć kog slavne cice imaju savršene pozadine na fotografijama.

Naime, poznate Instagram influenserke imaju oproban trik da im guza izgleda oblo i bujno - treba situriti nogu koja je bliža fotoaparatu i pozirati sa strane.

"Osetila sam potrebu da vam pokažem trik sa zadnjicom jer u svetu u kom svi glorifikuju Kardašijanke, treba imati na umu da njihove obline ne izgledaju tako iz svih uglova", napisala je Sara.

ANA JE IZGUBILA POSAO U DRŽAVNOJ SLUŽBI ZBOG OVIH FOTKI! Ostala je bez stana, niko neće da je zaposli! (FOTO)

PREVARANTI NA INSTAGRAMU RADE PUNOM PAROM: Dalibor je kupio patike od 6.350, A POSLALI MU OVAJ KRŠ ZA 2.500 DINARA


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije
Politika

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije

Prihvatanje preporuke od strane Odbora za političke poslove Saveta Evrope (SE) da takozvano Kosovo i Metohija bude primljeno u Savet Evrope predstavlja direktno kršenje interesa Srbije, našeg suvereniteta i integriteta ali i kršenje principa na kojima počiva sam Savet Evrope, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

28.03.2024

09:44

TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)
Live TV

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Tokom čitave noći veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, žandarmerije i Gorske službe spašavanja tokom noći pretraživali su teren Banjskog polja, gde je u utorak u 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" Informer TV govorio je Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice.

27.03.2024

09:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija