• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.rs/informer.rs

13.12.2019

23:15

AKO OVO VAŠA PARTNERKA PRIMETI, ODMAH ĆE VAS OTKAČITI! Zbog ovih sitnica muškarci potpuno gube šansu kod dama!

Ljubav

AKO OVO VAŠA PARTNERKA PRIMETI, ODMAH ĆE VAS OTKAČITI! Zbog ovih sitnica muškarci potpuno gube šansu kod dama!

Podeli vest

Bilo kakva dlačica koja štrči iz nosa muškarca, ušiju ili između obrva će ih učiniti da izgledaju starije, umorno i neuredno

Prema istraživanju koje je sproveo strani magazin, u okviru kojeg je ispitano 400 žena, otkriveno je da upravo ove dlačice koje izviru iz ovih regija mogu da budu presudne u vašem ljubavnom životu.

Blizu polovine žena je reklo kako bi radije pričalo sa muškarcem koji ima neprijatan zadah, nego kome štrče dlačice iz nosa.

ZAŠTO JE VOAJERIZAM TAKO UZBUDLJIV?! Evo šta kažu muškarci!

A ako ste ikada pričali sa osobom koja ima neprijatan zadah, onda uviđate ozbiljnost situacije nestašnih dlačica iz nosa ili uva.

NOVI SE*S TREND - KANDAULIZAM! Posebno privlači muškarce!

Srećom, ovaj problem je lako rešiti uz specijalne trimere, pomoću kojih ćete morati da uklanjate dlačice na svakih nedelju dana.

Preminuo čuveni doktor i pisac! OBOŽAVAO JE JUGOSLAVIJU i želeo da živi kod nas- EVO o kome je reč!

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija