• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Ž.

15.02.2020

23:30

ŠARENI SVET PERLI I STAKLIĆA! Ovi modni hitovi će DOMINIRATI u 2020. godini!

Ljubav

ŠARENI SVET PERLI I STAKLIĆA! Ovi modni hitovi će DOMINIRATI u 2020. godini!

Podeli vest

Sa modnih pista u prodavnice polako stiže kolekcija za proleće-leto 2020, a modni magovi kažu da će ovog proleća i leta sve biti intenzivno i šareno! Isto važi i za nakit i ostale modne detalje. Zato što pre nabavite velike i šarene komade nakita kako od metala, tako i od plastike. Uz kolekcije za proleće i leto, najpoznatiji svetski kreatori servirali su i nakit, koji je možda i najzanimljiviji deo kolekcija

Pune ruke narukvica

Narukvice treba da budu velike i upadljive. Ali to ne znači da treba da stavite samo jednu. Naprotiv! Obe ruke neka budu zauzete, a narukvice mogu biti od metala, u boji zlata ili srebra, optočene kamenčićima u raznim bojama. Staklo i plastika takođe su "in". Narukvice koje zveckaju biće modni hit ove sezone.

Foto: Pixabay

Minđuše obavezno!

Minđuše su glavni modni detalj za nastupajuću sezonu. One će obogatiti i učiniti ekskluzivnom i najjednostavniju modnu kombinaciju. Minđuše moraju biti velike, intenzivnih boja, neobičnog dizajna. Ovako preuveličane i upadljive svima stoje, kažu kreatori i dizajneri. Dakle, nemate opravdanje. Minđuše su obavezan detalj, a sami izaberite od čega će biti: da li od plastike, metala ili nekog drugog prirodnog materijala... Jedino o čemu treba da vodite računa je da su lake kako vas ne bi opterećivale.

(FOTO) OBUĆA KOJA ĆE OBELEŽITI PROLEĆE 2020! Modni trend koji će postati HIT

MANEKENKE PREKRIVENE ČOKOLADOM otvorile istoimeni sajam i "ZASLADILE OČI" POSETILACA! (FOTO)



Obucite ogrlicu!

Svaka haljina, košulja ili obična majica izgledaće mnogo bolje uz veliku i upadljivu ogrlicu. Dizajneri nakita pustili su mašti na volju, pa su ogrlice tolike da maltene nije važno šta imate ispod. Zato ovog leta i proleća više gledajte ogrlice nego skupe bluze ili haljine.

Foto: Pixabay



Prsten kao zaštitni znak

Prsten takođe mora biti veliki, ali se ovde, kao i kod narukvica, nemojte zadržati na jednom. Koliko možete, koliko vam je udobno, ukrasite ruku prstenjem u živim i jakim bojama. Kamenje, staklo, plastika - sami izaberite, a bilo bi dobro da boje na ruci potpuno odudaraju od boja koje ste obukli kako bi prstenje došlo do izražaja.

Naravno, u skladu sa predimenzioniranim komadima nakita, ovog proleća i leta nosite i velike naočare za sunce sa staklima u boji. Takođe, torba neka bude zanimljivog dizajna i oblika. Ne mora biti velika, naprotiv. Neka bude u jarkoj boji i od zanimljivog materijala. Ovog leta, kako je predložila čuvena urednica "Voga" Ana Vintur, torbe treba da budu od rafije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija