• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/Informer.rs

22.02.2020

23:30

(FOTO/VIDEO) IZGLED KOSIH OČIJU - Uz pomoć OVIH TRIKOVA možete da postignete željeni EFEKAT!

Ljubav

(FOTO/VIDEO) IZGLED KOSIH OČIJU - Uz pomoć OVIH TRIKOVA možete da postignete željeni EFEKAT!

Podeli vest

Bela Hadid predstavila je modni trend neobičnog mejk apa, koji je glavni razlog da spoljni ugao oka vizualno bude podignut do slepoočnice. Mnoge devojke smatraju da se takav efekat podizanja može postići samo pomoću liftinga, a zapravo je mnogo jednostavnije

Poznata šminkerka Niki Volf pokazala je rešenje na svom Instagram profilu i odlučili smo da podelimo ovu tehniku sa vama.

TREND KOJI JE ZALUDEO SVET, STIGAO I KOD NAS! Srpske dame imaju NEOBIČNE OBRVE - nova metoda ISCRTAVANJA?

Uvek smo se pitali zašto su kapci modela i zvezda tako čvrsto "ispruženi" do slepoočnice i kako postižu efekat prelepih kosih očiju. Ipak, na Instagramu smo pronašli video Niki Volf, zvezde šminkera i svetske ambasadorke Beke. Devojka je uradila tutorijal o lepljenju specijalnih providnih traka na ovoj zoni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A smokey wing for these beautiful eyes and a few added freckles to soften the look @ksenia_tsaritsina #nikki_makeup

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup) on Jan 8, 2020 at 2:48am PST

Upravo tako izgleda i sam postupak: lepljiva prozirna baza sa mat finišom i krajem koji je u boji kose, zbog čega ćete morati da povučete kožu.

Kako ga lepiti?

Funkcioniše kao i obična lepljiva traka. Kada želite da napravite šablon, samo je zalepite tako da se očni kapak podiže prilikom povlačenja trake. Apsolutno je nevidljiv na koži, a šminka je savršeno crtana na njoj.

ŠARENI SVET PERLI I STAKLIĆA! Ovi modni hitovi će DOMINIRATI u 2020. godini!

Niki demonstrira koliko možete povući prema spoljašnjem uglu oka povlačenjem smeđe trake. Nakon što odaberete željeni položaj, popravite ga šišanjem ili nevidljivošću na kosi, kako niko ne bi primetio da zapravo imate tračice na licu.

Kao što vidite, sve je vrlo jednostavno. Da, ovo je opcija za izlazak ili za fotografisanje, ali za neke je to dovoljno. Brz, bezbolan i vrlo moderan trend. Na snimku su uočljivi tipovi, ali jasno je da oni definitivno "rade" u paru sa šminkom i dobro se drže.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija