• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso

08.04.2020

08:38

MUŽ SAMO SEDI NA TROSEDU, A JA GA VARAM SA KOMŠIJOM! Ispovest žene: Ne pazi na svoj izgled, SE*S imamo jednom u DVE NEDELJE, a kada ZAVRŠI...ŠOK!

Ljubav

MUŽ SAMO SEDI NA TROSEDU, A JA GA VARAM SA KOMŠIJOM! Ispovest žene: Ne pazi na svoj izgled, SE*S imamo jednom u DVE NEDELJE, a kada ZAVRŠI...ŠOK!

Podeli vest

Iako je u braku dugi niz godina, nije zadovoljna. Sada se upustila u se*sualne odnose sa svojim susedom tinejdžerom, a ne zna šta da radi pa je za savet pitala savetnicu portala The Sun, Deidre. Kaže kako je njen muž odličan otac, ali s obzirom na to da im u zadnje vreme ćerke ne provode puno vremena kod kuće, oseća se kao da je zaglavila sa svojim mužem

"Ne pazi na svoj izgled, pije previše i nikada ne želi ništa da radi u društvu drugih ljudi. Nikada me ne vodi nigde. Smeta mu kada pozovem prijatelje na druženje jer onda ne može da gleda sport na televiziji." Osim toga, ni seksualan život im nije dobar. Se*saju se samo jednom u dve nedelje i to subotom, a kada je gotov jednostavno zaspi pored nje. Nedavno se pored njih doselila nova porodica koja ima sina od 19 godina koji izgleda jako dobro.

ŠTA JE SE*SUALNA INTELIGENCIJA? Evo prilike da otkrijete da li je posedujete!

Foto: Shutterstock



"Dečko ima lepo telo i podseća me na mog muža kada je bio mlađi. Jednog dana je ostao zaključan izvan svoje kuće i pitao me može li se istuširati kod mene, na što sam pristala. Donela sam mu sat, a on je stajao go ispred tuš kabine. Okrenuo se prema meni i poljubila sam ga." Priznao joj je kako mu se sviđala od prvog dana i vrlo brzo su završili u krevetu. Otada se svaki dan viđaju. Muž joj radi do kasno, a ćerke joj nisu kod kuće. Kaže kako je srećna, ali ne zna šta dalje da radi. Deidre joj rekla: "Ako se ovo nastavi, ne postoji srećan kraj. Možete li da zamislite šta će vam vaše ćerke reći ili vaš muž? Brak pun strasti i ljubavi se ne događa sam od sebe, za njega se treba potruditi. Prekinite s aferom. Recite mužu da ste nesrećni i poradite na vašem odnosu."
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 4 godine

Muž joj radi do kasno a svaki dan laži i ne radi ništa,gleda utakmice??????

tom

pre 4 godine

Bre Nikola kako ne razumeš, muž joj ne radi ništa kad ne radi a kad je na poslu on radi po dve smene, a ne sexa kad ne sexa jer dok sexaju sve je u redu.

Goxns

pre 4 godine

Savet. Sexaj se sa komsijom, i budi dobra prema muzu. I savet muzu nek i on nadje komsinicu. Svi srecni na kraju :))

Jovan

pre 4 godine

Dotična dama da muž skače ćitavu noć po njoj isto bi bilo komšija poštar majstor bilo ko samo da ima onu stvar ona je nezasita a kriva je što je muž nezainterosovan nije on autmat ubaciš žeton i udri i on zaslužuje imalo pažnje ! A što se mene tiče nebi bila odavno u mom životu !

Sasko

pre 4 godine

Ne sekiraj se. Sad ćeš ti komšiji da dosadiš pa će pređe na ćerke. Vrzino kolo.

Naomi Samuel

pre 1 godinu

Ja sam Naomi Samuel, želim svima dati svjedočanstvo o svom životu. Bila sam udana za svog muža Samuela, toliko ga volim da smo posljednjih 8 godina sada u braku s dvoje djece. kad je otišao na odmor u Francusku upoznao je gospođu po imenu Mary, a kad se vratio rekao mi je da ga više ne zanima naš brak. Bio sam toliko zbunjen i tražio sam pomoć da nisam znao što da radim sve dok nisam sreo svoju prijateljicu gospođicu Pashu i rekao joj za svoj problem. rekla mi je da se ne brinem da je prije imala sličan problem i upoznala me s čovjekom koji se zove dr. apata ljubavna čarolija koja je očarala njegovu bivšu i vratila joj ga nakon 2 dana. Gospođica Pasha me moli da se obratim dr. apata ljubavnoj čaroliji za pomoć. Kontaktirala sam ga da mi pomogne vratiti muža i zamolio me da ne brinem da će se bogovi njegova četiri oca boriti za mene. Rekao mi je dva dana da će spojiti mene i mog muža. Nakon dva dana muž me nazvao i rekao da mu je žao što me toliko voli i želi da se vratimo, bila sam iznenađena kad sam ga vidjela i počeo je plakati tražeći oprost. Trenutačno sam najsretnija žena na planetu zbog onoga što je ovaj nevjerojatni bacač čarolija učinio za mene i mog muža, možete stupiti u kontakt putem e-pošte dr. apate; drapata4@gmail.com Možete ga i na Whatsapp ili viber (+66 81 302 8552), a ja znam

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija