• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

13.04.2020

15:21

SINE, NJU DA ŽENIŠ! Evo zašto su medicinske sestre idealne za brak!

Ljubav

SINE, NJU DA ŽENIŠ! Evo zašto su medicinske sestre idealne za brak!

Podeli vest

Takvu ženu bi poželeo svaki muškarac, ali bi morao i da ceni njene osobine

Uz lekare, medicinske sestre su na prvoj liniji fronta u borbi protiv virusa korona, ali spasavaju ljudske života i u mnogim drugim situacijama. Hrabre su i odvažne, a da li znate zašto su idealne za brak?

Često rade u veoma teškim uslovima, izuzetno su brižne, a pacijentima znaju da uliju nadu i sigurnost kada je najpotrebnije. Umeju da saslušaju druge, što je jedna od bitnih stvari u partnerskim odnosima. Njihova prednost je i radna etika, jer su zbog posla kojim se bave uvek na nivou zadatka. To znači da su dobro organizovane i znaju da isplaniraju obaveze i vreme.

OSTAVIO GNUSNU PORUKU NA AUTOMOBILU MEDICINSKE SESTRE, ali nije mogao ni da sanja KAKAV ĆE ODGOVOR DOBITI

Medicinske sestre su veoma saosećajne, jer je njihov posao da nesebično pomažu drugima. Takvu ženu bi poželeo svaki muškarac, ali bi morao i da ceni njene osobine. Uvek deluju smireno, mada su zbog prirode posla često pod pritiskom, a u svakom braku je poželjno da bar jedan partner bude "hladne glave". Imajući u vidu sa čime se sve suočavaju na poslu, medicinske sestre sigurno neće druge osuditi tek tako. Jedan od uslova za uspešan i skladan brak je podrška partnera koji uliva poverenje i spreman je da sasluša supružnika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija