• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

26.04.2020

10:45

BRZO ILI SPORO? Način na koji jedete otkriva kakva ste ličnost!

Ljubav

BRZO ILI SPORO? Način na koji jedete otkriva kakva ste ličnost!

Podeli vest

Narodna izreka kaže: “Kakav na jelu, takav na delu”, a psiholozi smatraju da o nama mnogo govori i to da li jedemo brzo ili sporo

Neke osobe su u stanju da jedu veoma sporo i da istovremeno razgovaraju, čitaju ili gledaju TV. One uživaju u hrani i ne žure da što pre završe s obrokom. Takve su i u životu - nastoje da uživaju u svakom trenutku, a slično se ponašaju i na poslu. Ne stvaraju sebi pritisak da što pre obave poslovne obaveze, jer im je mnogo važnije da zadatak urade kako treba nego da ga ranije završe. U prijateljstvu se rukovode time da je važniji kvalitet a ne kvantitet, pa bliskim prijateljem mogu da smatraju i nekoga koga dugo nisu videli.

Foto: Shutterstock

KAD MERIMO PRITISAK, svi OVO radimo, a to PODIŽE PRITISAK! Gde još grešimo?

NOS U NEBESA! Ova četiri horoskopska znaka su NAJSUJETNIJA!

S druge strane, osobe koje brzo jedu, odlične su u svim vrstama takmičenja i zadataka koje moraju da obave pod pritiskom. Ali su dobri i u istovremenom obavljanju više zadataka i misli su im često deset koraka ispred drugih. Ali žurba u jelu otkriva i njihove mane. Nedostaje im spontanost, u međuljudskim odnosima mogu da deluju površno, a kako bi postigli cilj, znaju da prekrše moralna načela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija