• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

02.05.2020

13:46

OVO, MNOGIMA OMILJNEO PIĆE, ODLIČNO SKIDA FLEKE! A može i još mnogo toga!

Ljubav

OVO, MNOGIMA OMILJNEO PIĆE, ODLIČNO SKIDA FLEKE! A može i još mnogo toga!

Podeli vest

Malo ko u dodiru sa farbom i četkama prođe bez mrlja na odeći koje se, pritom, teško skidaju

Proleće je pravo vreme za uređenje i krečenje životnog prostora. Ali, malo ko u dodiru sa farbom i četkama prođe bez mrlja na odeći koje se, pritom, teško skidaju. Ipak, posao je znatno lakši ako u pomoć prizovete - pivo! Ukoliko niste sigurni kako će materijal reagovati u dodiru sa pivom, najpre ga ispobajte na manjem delu garderobe.

DA VAM MUŠKATLE CVETAJU KAO LUDE DO KASNE JESENI! Samo dodajte OVO u svaku saksiju!

(FOTO) KOLIKO ZRELE BANANE VI BIRATE? Ako imate višak kilograma, preko OVOG BROJA ne smete da idete!

Stručnjaci kažu da je najbolje da se boja osuši na tkanini, pa da je tek potom dobro istrljate. Preko fleke stavite malo sapuna, a onda sipajte pivo. Utrljajte pivo na mrlju sve dok ona ne nestane.

Foto: Promo

Jača koncentracija alkohola dobra je za otklanjanja fleka sa tepiha ili tkanina, dok se za čišćenje odeće preporučuje pivo jer je manje agresivno.

Ispolirajte bakrene lonce

Pivo će vratiti sjaj bakrenim loncima i posudama. Namočite krpu u pivo i ispolirajte posude. Prvo možete isprobati na nekoj manjoj površini.

OVA NAVIKA JE ULTIMATIVNI ANTISTRES! Vraća mir i tera strahove!

Oživite drveni nameštaj

Ako bi vašem drvenom nameštaju dobro došlo malo sjaja, nakvasite magičnu krpicu u pivo i nežno utrljajte u drvo. Drvo će postati sjajnije i vratiće mu se boja.

Foto: Shutterstock

Hrana za kosu

Vitamin B i prirodni šećer u pivu daće kosi sjaj, a deluje i kao prirodan losion koji povećava elastičnost i vitalnost. Ulijte pivo u čašu i pustite da dostigne sobnu temperaturu. Šamponirajte kosu i isperite je vodom. Prelijte pivo po kosi i dobro ga utrljajte. Isperite hladnom vodom.

(VIDEO) ZRELA ZA PENZIJU! Madona PRIČA SA SVEĆOM i želi da udiše VAZDUH ZAGAĐEN KORONOM!

Kupka za stopala

Umornim i bolnim nogama priuštite kupku od piva. Možete birati želite li toplu ili hladnu kupku, svejedno je.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija