• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tportal.hr7informer.rs

03.07.2020

18:24

PODMLADIĆE VAS ISTE SEKUNDE! Ove frizure brišu godine s lica!

Ljubav

PODMLADIĆE VAS ISTE SEKUNDE! Ove frizure brišu godine s lica!

Podeli vest

Ako žudite za promenom imidža ili želite da isprobate novu frizuru, ove frizure najbolji izbor su za sve one žene koje žele da se podmlade, a pritom su i vrlo trendi.

Pre nego zakažete termin kod svog frizera, odredite koliko kose želite da ošišate i za koju frizuru želite da se odlučite.

Ukoliko imate prirodno tanku kosu bez volumena, nemojte birati frizuru za koju su potrebni sati feniranja da bi ona izgledala kao iz časopisa. Takođe, ako volite da nosite kosu podignutu u punđu ili u visoki rep, pazite da kosu ne skratite previše.

Bob frizura

Već dugo želite da se odvažite na bob frizuru, ali ni sami ne znate zašto se još uvek niste ošišali? Imamo 892.073 razloga da to odmah uradite. Upravo toliko ljudi pretraživalo je ovu frizuru u protekloj godini, a na bob su se odlučile i brojne slavne lepotice, poput Monike Beluči, Bele Hadid, Mišel Vilijams, Naomi Wots i Rene Zelveger.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I adore a fresh bouquet ?

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem) on Jun 30, 2020 at 11:56am PDT

 

Wob frizura

Slavne lepotice proteklih meseci poludele su za talasastim bobom (wavy bob), odnosno wob frizurom koja se naročito preporučuje devojkama i ženama s tankom kosom. ‘Wob’ je definitivno najpoželjnija frizura ovoga trenutka. Nije ni čudo jer se radi o klasičnom stilu, ali s modernim prizvukom. Ovakva frizura je odlično rešenje zbog toga što daje strukturu i utisak volumena, a usput i ‘skida’ godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer diet not going great

A post shared by Jelena Peric? (@j_make_up) on Jul 26, 2019 at 10:16am PDT

 

Lob frizura

Sad već kultni lob kao frizerski trend pojavio se 2014., a s godinama nimalo ne gubi na popularnosti. Ova jednostavna frizura pravi je hit među slavnim lepoticama i brojnim trendseterkama, a popularizovala ga je Džesika Alba, čija je frizura proglašena jednom od najtraženijih u prošloj godini. Ova frizura idealna je za sve žene koje žele promenu, ali ne žele da drastično skrate kosu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tag a bestie you just wanna hug right now ? ❤️????‍♀️?‍♀️ @devwindsor

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on Sep 6, 2018 at 5:41am PDT

 

Piksi frizura

Osim duge i njegovane kose, i ove godine vlada pomama za dečačkim frizurama. Stručnjaci tvrde da ćemo narednih meseci svuda viđati piksi frizure, a posebno one inspirisane 60-im, i potpuno su u pravu. Pixie cut omiljen je iz više razloga, a glavna dva su to što je ova frizura lagana za održavanje i što u trenu briše godine s lica. Ako želite da izgledate poput razigrane devojčice i imate frizuru koja je za pet minuta oprana i stilizovana, onda je frizura koju nekoliko godina nosi Šarliz Teron pravi izbor za vas.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@glamourmag #GlamourWOTY ❤️

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on Oct 22, 2019 at 10:57am PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dara

pre 3 godine

Prosto nam je urođeno da držimo do sebe, to nam je nekako u krvi, da se doterujemo, da idemo kod frizera, i po kozmetičkim salonima, tačno je da frizura čoveka dosta podmladi, u licu, ali za podmlađivanje moga lica tu je magija pčele.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17