• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr

01.08.2020

22:45

VI STE SREĆNIK AKO OVO IMATE! Evo šta zapravo znače ČETIRI linije na unutrašnjoj strani zgloba ruke!

Ljubav

VI STE SREĆNIK AKO OVO IMATE! Evo šta zapravo znače ČETIRI linije na unutrašnjoj strani zgloba ruke!

Podeli vest

Možda niste znali!

Većina ljudi ima dve do četiri linije na zglobu, a prva linija ili narukvica označava razdoblje od 23 do 28 godina, druga 46 do 56 godina, treća 69 do 84 godina, a četvrta predstavlja više od 84 godine života.

PORODILA SE JOVANA NIKOLIĆ - SLAVLJE U KUĆI PEVAČICE! Bila je sigurna da nosi DEČAKA, a dobila DEVOJČICU!

Prva linija najvažnija i ako je jasna, neprekinuta i duboko definisana, tada osoba može očekivati da će uživati u zdravlju i snazi. Ako je nejasna, slomljena i slabo definisana, tada se smatra da je osoba slabijeg zdravlja i krhka.

Foto: informer.rs

Druga linija koristi se za procenu očekivanog bogatstva. Ako je jasno definisana, ravna i neprekinuta, osoba može očekivati blagostanje i sreću.

PONEDELJAK JE DAN ZA... Ne volite ga zbog početka RADNE NEDELJE, ali kada ovo SAZNATE - Jedva ćete DOČEKATI!

Treća linija predviđa očekivanu slavu i moć. Ako je ravna i neprekinuta, verovatno će osoba biti prilično uticajna.

 Četvrta linija obično je paralelna s trećom i i gleda se kao svojevrsni njen bonus. Ako ste jedna od retkih osoba koje imaju tu liniju, ona vam osnažuje i učvršćuje sve ono što vam je 'predvidea' treća linija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija