• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/informer.rs

07.08.2020

13:09

PROBUDIO SAM SE JEDNOG JUTRA I POGLEDAO ŽENU PORED MENE! Ustao sam iz kreveta, a ono što sam URADIO promenilo mi je ŽIVOT IZ KORENA!

Ljubav

PROBUDIO SAM SE JEDNOG JUTRA I POGLEDAO ŽENU PORED MENE! Ustao sam iz kreveta, a ono što sam URADIO promenilo mi je ŽIVOT IZ KORENA!

Podeli vest

Kako se bližim četrdesetoj godini, uviđam da se sve više mojih vršnjaka razvodi. Neki su našli mlađe žene, pa su odlučili da se razvedu, a neki jednostavno odlaze

Danas je postalo nemoguće živeti sa jednom emancipovanom ženom!

IMAM MLADU SVEKRVU, MARINU! Iskrena ispovest - Rade i ja smo se VENČALI, a onda je USLEDIO ŠOK: Kada je zamolimo da nam pozajmi NOVAC ZA KIRIJU, kaže: Snađite se...

Oni koji se nisu razveli, primorani su da tolerišu ženu. Razlog je: Šta će ljudi reći? Kako podeliti stan, kola, starateljstvo nad decom i td...

Postoje i oni retki muškarci koji tvrde da su srećni u braku. Mislim da su samo sebe ubedili u to. Neću da pišem o ženskom sr**u. Samo ću pisati o "srećnim muškarcima". Da li ste čuli da je neki muškarac srećan? Nisam ni ja!

"10 načina da usrećiš ženu"; "20 načina kako ženu da dovedeš do vrhunca"; "100 reči koje tvoja draga želi da čuje!"...

Brend "ženska sreća" viri sa svih strana. Samo se o tome priča. Muška sreća je tabu. Da li ste u poslednje vreme čuli da neko priča o muškarcima i njihovoj sreći? To je postalo politički nekorektno!

Ako se posvetimo temi "muške sreće", žene će se pobuniti i reći da se muškarcima decenijama udovoljavalo dok žene nisu uspele da se izjednače. Reći će ti da su se dugo borile za emancipaciju, ali izgleda da je sada vreme da se muškarci emancipuju.

Ne predlažem da se uvede tamo neki dan za muškarce i da se borimo za muška prava. Samo želim da muškarci i žene daju odgovor na jedno sasvim glupo pitanje:

"Zašto savremenom muškarcu u četrdesetim, koji je prevazišao ljubav, treba žena?"

Nedavno mi je jedan ogorčeni, sveže razvedeni muškarac postavio isto ovakvo pitanje: "Zašto bih se ja opet oženio? Zašto bih ulazio u to? Recimo da mi treba neko za seks - mogu da nađem vezu za jedno veče. Recimo da mi treba neko da mi kuva i čisti - platiću pomoć nekoj ženi koja će dolaziti tri puta nedeljno. Onda, zašto bih se vezao za neku histeričnu ženu koja će mi uvek nešto zahtevati, praviti scene i od mene očekivati nemoguće?"

Rekao sam mu: Porodica? Deca? Porodično gnezdo?

"To više ne postoji. Emancipovana žena traži jednakost, nema više topline. Muškarac uvek na kraju ispadne kriv. Ako imaš sreće i dobiješ decu, žena će učiniti sve da ih okrene protiv tebe. Nema više poštovanja. Otac i muškarac se više ne poštuje! I kada se to desi, kada shvatiš da tu nema sreće, šta ti preostaje - da odeš!"

Zašto muškarac ulazi u brak? Na ovo pitanje postoji romantičan i netačan odgovor - Iz ljubavi. Muškarac i žena, kada ulaze u brak, obavezuju se ovim rečima: ti daješ meni, ja dajem tebi.

Kada se desi da žena ne daje muškarcu, da samo traži, dolazi do prestanka ljubavi. Bar sa njegove strane.

Foto: Shutterstock

Muškarcu treba svrha - dozvoli mu da bude muškarac.

Današnje žene su izgubile svu svoju ženstvenost. Ništa osim genitalija na njima žensko nije ostalo. I kako onda da muškarac voli takvu jednu ženu? Emancipovana žena danas nema potrebu da je muškarac voli, jer ona voli samu sebe!

STJUARDESA UHVATILA MUŽA SA DRUGOM U NJIHOVOJ KUĆI! Zbog onoga što je URADILA morala je da reaguje POLICIJA

Kada muškarac napuni četrdeset godina, sve dolazi na svoje mesto. Nema više iluzija. Većina muškaraca nema razlog da istraje u braku sa takvom ženom. Ljubav prestaje. Ako muškarac nije navikao da trpi, doći će do razvoda.

Reći ću vam šta je ženstvena žena: to nisu grudi, zadnjica, lice... Ženstvenost je nežnost, poštovanje prema muškarcu, toplina kojom zrači. Ženstvenost je sposobnost da se ispuni vazduh dobrotom, nežnošću, harmonija barem jednog prostora. To je sposobnost da se muškarac ne prisiljava, već da mu se da nešto zbog čega se može osećati kao srećan čovek: poštovanje, laka dominacija, mir... I bez histerije - molim!

Dajte muškarcu nežnost, odanost, velikodušnost i on će biti srećan pored vas.

Drage žene možete da se zavaravate da je vaš muž srećan pored vas emancipovanih žena, ali sačekajte... Nakon pet ili deset godina taj isti "srećni muž" otići će od vas ako mu niste dozvolili samo jednu stvar - da bude muškarac!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 3 godine

Kad su bile veoma zenstvene i tople te nekadasnje zene - tada se nasao samo rijetki muskarac koji je to cijenio. Velika vecina njih nije obracalo paznju na to, vec su pribjegavali najvecem nepostovanju - prevarama ! Tako da je danasnja zena odlucila da se okrene sebi i voli sebe. I neka je. Podrzavam. Kad je bio bitan iskljucivo muskarac, bila je nesretna citava porodica. A sad je bar jedan clan te familije sretan - ZENA ! A velika mogucnost da su i djeca sretna uz nju. Tzv. muskarac neka ide svojim putem, svako ce ici bila zena njezna i topla ili ne. Aj zdra'o !

Lala iz Banata

pre 3 godine

Превата - не постоји...! То је још једна илузија живота...! Постоји љубав, која долази ( вероватно од Христа ) и поштовање...Али...(?) Ђаво не мирује...! Искушења велика...Као и ХЕДОНИЗАМ који мами човека да напусти ХРИСТОВ пут истине и љубави и препусти се искушењима...За ЉУБАВ је потребно разумевање ВЕЛИКА БОРБА са самим собом и превладавање свих искушења...И СЛОБОДА...СЛОБОДА ЉУБАВИ, БЕСКРАЈНА и НЕОГРАНИЧЕНА...!! Саветујем млађима ( Ја сам већ у четвртој четвртини живота - али имам пуно тога од искуства...) Ако Вас жена напусти...Не драмите, није ВАШ ПОСЕД ( Имовина)...Ако оде другоме, треба да знате: НИКАДА ВАША НИЈЕ НИ БИЛА...!! ( То је суштина слободе љубави...) Ако мушкарац напусти жену, жену коју је кобајаги волео и кобајаги поштовао: ЗНАЧИ ДА ЉУБАВ никада није ни упознао, нити је ДОБИО...! Било је то само допадање и анимални порив секса који је спојио двоје - а да нису одетили благодет ХРИСТОВЕ ПРИВИЛЕГИЈЕ НА ЉУБАВ...! Надам се да сте схватили...Ако не..Жао ми је...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija