• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ispovesti

08.08.2020

15:05

ŽENU SAM POSLAO KOD RODITELJA S DETETOM, PA PROMENIO BRAVU! Muž povukao ŠOK POTEZ, a evo i ZBOG ČEGA!

Ljubav

ŽENU SAM POSLAO KOD RODITELJA S DETETOM, PA PROMENIO BRAVU! Muž povukao ŠOK POTEZ, a evo i ZBOG ČEGA!

Podeli vest

Muškarac koji je želeo da ostane anoniman, požalio se na jednoj internet stranici o svom braku

Naime, on je posle 3 godine saznao da ćerka nije njegova i da ga je žena prevarila. Potom je opisao šta je uradio povodom cele situacije.

 - Imam ćerku sa ženom već 3 godine. Imao sam sumnju da devojčica nije moja i uopšte ne liči na mene. Na kraju sam poklekao i krijući uradio DNK test. Zaista nije moja ćerka. Pre nedelju dana sam rekao ženi za to i tražio razvod. Vrištala je, udarala me, govorila da me nije prevarila. Ostao sam miran i sabran i govorio joj da prizna i da ću joj oprostiti. Na kraju je priznala da me prevarila, ali po njoj to nije strašno jer se desilo samo jednom - istakao je on, pa nastavio:

PROBUDIO SAM SE JEDNOG JUTRA I POGLEDAO ŽENU PORED MENE! Ustao sam iz kreveta, a ono što sam URADIO promenilo mi je ŽIVOT IZ KORENA!

"Naravno, nisam joj oprostio. Rekao sam joj da uzme dete i da ode kod svojih na par dana da bih navodno razmislio. Kada je otišla promenio sam bravu. Ne planiram da oprostim i nema šta tu da se razmišlja sa nama je gotovo, ali sam morao to reći inače bi odbila da ode. Žao mi je deteta, ali ja nisam njen otac i ona više nije moja odgovornost. Moja uskoro bivša žena neka se javi biološkom ocu njenog deteta ako joj treba pomoć. Sama je sebi rupu iskopala i uništila nam živote."

U komentarima su muškarca podržali zbog odluke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija