• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje

21.09.2020

14:27

VODIČ ZA PLAVUŠE! Tajna sjajne kose je u ovim trikovima!

Ljubav

VODIČ ZA PLAVUŠE! Tajna sjajne kose je u ovim trikovima!

Podeli vest

Plava kosa je neodoljiva! Ali kako bi to zaista bila - zdrava, negovana i blistava, potrebna je kvalitetna i redovna nega. Evo kako da to postignete...

Najpre, birajte kvalitetne farbe za kosu od kojih kosa neće biti suva, gruba na dodir, ispucalih krajeva. Kosi je neophodna hidratacija, treba joj dosta proizvoda i svi oni moraju da budu provereni, jer plava kosa lako gubi sjaj. Iako je često farbanje neophodno, trudite se da odložite posetu frizeru koliko god možete. Uradite ombre prelaz, balejaž ili klasične pramenove i onda nećete morati često da tretirate kosu farbom.

Kad od AKCIJE u krevetu dugo NEMA NIŠTA! Terapeuti predlažu efikasno rešenje - 48-satni IZAZOV!

Za plavu kosu nije svejedno koji ćete šampon koristiti. Od šampona zavisi koliko brzo će se farba isprati i koliko ćete često morati da idete kod frizera. Sigurno ste čuli za ljubičasti šampon - on je pravi spas za plavu kosu, zato što održava boju i ubija žutilo.

Foto: Shutterstock

Kada imate plavu kosu koja je sama po sebi podložna oštećenjima, nije pametno da često koristite peglu za kosu ili figaro.

Voće koje ČINI ČUDA ZA PRITISAK, PAMĆENJE I KONCENTRACIJU! Jedna od najboljih namirnica!

Maske za kosu su obavezne. Postoje maske koje se drže pola sata ili kraće, pa ako vam je vreme problem, birajte njih. Plavoj kosi stalno treba dodatna hidratacija, pa su maske pravi izbor. Med, avokado i kokosovo i maslinovo ulje biće blagotvorni za plavu kosu. Bar jednom nedeljno napravite masku ili koristite kupovnu.

Foto: Pixabay

Skraćivanje krajeva bar jednom u tri meseca osvežiće vašu kosu i obavezno je kod plave kose.

Plava kosa je najugroženija tokom leta, stoga obavezno nanesite sprej koji služi za zaštitu od sunca dok god je vreme toplo.

(FOTO) Latino diva U BIKINIJU prikupila 3 MILIONA LAJKOVA za 12 sati! Figura da vama padne vilica!

Frizeri savetuju da se plava kosa suši na prirodan način. Savetuje se i da peškir kojim brišete kosu bude tanak, da to radite nežnim pokretima, kako ne biste kidali kosu.

Kako da povratite snežnu blistavost garderobe čitaje OVDE.

A koja je idealna visina štikli pročitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija