• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti.rs/informer.rs

08.11.2020

15:38 >> 15:42

Neke zemlje PLAĆAJU da ih posetite! Pokrivaju POLA AVIONSKE karte i svaka treća noć BESPLATNO!

Ljubav

Neke zemlje PLAĆAJU da ih posetite! Pokrivaju POLA AVIONSKE karte i svaka treća noć BESPLATNO!

Podeli vest

Trenutno, putovanja nikada nisu bila jeftinija, a pored povoljnog smeštaja i mnoge zemlje su donele potsticajne mere kako bi privukle turiste...

Kao što je Egipat ukinuo ulazne vize (koje koštaju 25 dolara) za građane Srbije koji posredstvom agencija putuju u ovu zemlju i avionom slete na aerodrom u Hurgadi ili Šarm el Šeiku, tako su i druge zemlje donele brojne olakšice kako bi privukle strane turiste.

Foto: Pixabay

Maldivi će od decemrba nagrađivati turiste koji posete ovu zemlju i ostanu što duže. Naime, program Maldives Border Miles, a "putne milje" koje turista sakupi moći će da koriste za ekskluzivne večere i spa programe tokom boravka na Maldivima.

Svaka treća noć u hotelu za "dž"

Hotelijeri Meksika turistima nude svaku treću noć besplatno, a Japan plaća povratnu, odnosno polovinu avionske karte.

Foto: Pixabay

Posle najvećeg svetskog sajma turizma u Londonu biće poznato kojim putem će krenuti turizam i koje će sve mere preduzeti države kako bi oporavile ovu privrednu granu. Za sada, najzanimljivija vest je stigla od najvećeg svetskog turoperatora TUI. Ova agencija 5. novembra počinje da prodaje aranžmane za 2022. godinu. U ponudi su 62 odredišta širom sveta!

Foto: Pixabay

Najveće interesovanje turista privukla je objava lokalnih vlasti Sicilije da će turistima plaćati svaku treću noć u hotelu, ali ovo važi isključivo za italijanske državljane.

Hoćete da SMRŠATE? Probajte MIKROBIOM DIJETU koja kaže: JEDITE SVE, a detalje potražite OVDE.

Pogledajte najdetaljniji EROTSKI SANOVNIK OVDE - Ponekad je cigara samo cigara!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija