• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Magazin Novosti

18.11.2020

14:40

HULAHOPKE VAM STALNO PUCAJU? Onda treba da upotrebite OVAJ TRIK

Ljubav

HULAHOPKE VAM STALNO PUCAJU? Onda treba da upotrebite OVAJ TRIK

Podeli vest

Tokom hladnijih dana u svakodnevne odevne kombinacije ulazi obavezan komad garderobe dama koje vole suknje i haljine - hulahopke. Ipak, česta je situacija da nam hulahopke puknu posle nekoliko nošenja, nekad čak i posle prvog

Napravljene su od tankog materijala, nakon nekoliko nošenja ne mogu više da izdrže rastezanje, pa se stvori jedna mala rupica koja se brzo pretvori u veliku - i možete da ih bacite u smeće.

Ali, pronašli smo odličan trik koji sprečava ovu neprijatnost!

Nakon što kupite najlonke, pre prvog nošenja ih namočite u vodi i stavite u plastičnu kesu. Dobro je zatvorite i stavite u zamrzivač preko noći.

Ujutro ih izvadite iz zamrzivača i obucite ih tek kada se potpuno osuše.

Zahvaljujući ovoj metodi, elastična vlakna u čarapama će biti snažnija i čvršća, a čarape će biti znatno otpornije na pucanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija