• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: žena blic

26.11.2020

11:09

SIN JE DOVEO DEVOJKU DA ŽIVI SA PORODICOM! Njegova majka nije mogla da veruje ŠTA ONA RADI dok je on NA POSLU

Ljubav

SIN JE DOVEO DEVOJKU DA ŽIVI SA PORODICOM! Njegova majka nije mogla da veruje ŠTA ONA RADI dok je on NA POSLU

Podeli vest

Na najposećenijem forumu za mame, Mumsnet, mnogo pažnje izazvao je slučaj jedne anonimne majke koja je u toku pandemije i karantina neočekivano dobila još jednog člana porodice - neželjenog

Njeno pitanje je da li je nerazumna, a svi je pitaju - kako je uopšte dozvolila sebi situaciju u kojoj se našla, a koju prenosimo.

Ona ne radi, dok moj sin ima posao sa skraćenim radnim vremenom. Dok je on na poslu, ona sedi u mraku u njegovoj sobi. Ja perem njihov veš, kuvam za sve nas, i to posebno za nju budući da je ona vegetarijanka. Ne mogu da se načudim kako se sve ovo dogodilo.

Već sam je pitala da makar malo doprinese novčano u kuću, ali ona tvrdi da nema novac i da je u depresiji pa zato nema posao. Zaista, ne izlazi iz sinovljeve sobe.

Foto: Pixabay

Moj sin i muž su se već nekoliko puta svađali zbog toga i atmosfera je jako napeta. Uz to, moj suprug je nedavno prošao operaciju pa je na oporavku tako da je sve na meni. U suštini svi, uključujući i mlađe dete, želimo da ta devojka ode. Ja sam na ivici nerava, muž i sin se stalno svađaju, sin mu je nedavno poslao poruku "ne diraj mi devojku", ali sve sam bliže tome da je zamolim da se iseli i da ubuduće samo povremeno svraća umesto da živi sa nama. Da li preterujem?

Forumaši kažu da je izdržala i više nego što bi oni mogli.

- Ja bih je odavno poslala kući na tvom mestu. Ako se tvom sinu to ne sviđa, reci mu da se spakuje i on pa neka žive kod njenih.

- Apsolutno treba da je iseliš i da precizno kažeš koliko joj je puta nedeljno dozvoljeno da dođe, u suprotnom će ti se opet ušunjati u kuću.

- Kako ste tako odgajili sina, to je nepoštovanje prema svim ukućanima.

- Nije on kriv, kriva si ti što si dozvolila - komentarišu forumaši, a šta vi kažete?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Peđa

pre 3 godine

Strašno!!! Izbacila sina od 30 godina iz kuće, dete zaposleno i ako plati račune neće imati za provod.. ZAISTA STRAŠNO.

Zoran

pre 3 godine

Ziveo sam u zajednici preko 30 godinai znam kako je. Savet mladima. Idite privatno ako treba trpite gladni samo ne u zajednici.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija