• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fengshuitajne.com

06.01.2021

22:30

ŠEST STVARI KOJE OSIROMAŠUJU VAŠU KUĆU! Ovo morate da znate jer NIJE SVEJEDNO, a evo kako se PRIVUČETE NOVAC

Ljubav

ŠEST STVARI KOJE OSIROMAŠUJU VAŠU KUĆU! Ovo morate da znate jer NIJE SVEJEDNO, a evo kako se PRIVUČETE NOVAC

Podeli vest

Kakva je energija doma i njegovo uređenje, takve su i finansije ukućana unutar njega, kažu Feng šui stručnjaci

Svaka nekretnina ima određenu energiju. Kakva je energija doma i njegovo uređenje, takve su i finansije ukućana unutar njega. Postoje ključne tačke u domu koje su vezane za finansije. Nered ne sme nigde da se zadržava, jer može izazvati finansijske blokade i dovesti do toga da nam dužnici ne vraćaju novac.

Ustajala energija u određenom delu prostora stvara nemogućnost većih prihoda. Zapušten podrum može proizvesti neplanirano plaćanje kazni, pa makar i za parking.

Ovo su bitni delovi stana ili kuće za finansije ukućana:

1. Prilaz

Ako gost ne može lako da pronađe vaša ulazna vrata, neće moći ni energija novca. Mračni prilaz domu donosi: tamnu budućnost, tešku karijeru i teško prikupljanje materijalnih dobara.

Kako da to popravite: dobra rasveta i dekoracija pored ulaza biće dobrodošlica i gostima i prihodima.

2. Nered

Ako je dom ispunjen neredom, ili malim prostorijama (ostava), koje su nesređene i natrpane – ne treba se iznenaditi ako imate finansijske probleme.

Foto: Shutterstock

Stan

Korekcije: raščistite nered što pre, presložite stvari u kutije i ostavite u toku noći da “gori” svetlo (jang energija rasvete oživljava mrtvu tačku u domu, a ta tačka može biti u kompasnoj direkciji stana vezanoj za karijeru, finansije ili naplaćivanje).

3. Ulazi

Ulazna vrata su deo prostora koji predstavlja: ulazak energije, ulazak novih mogućnosti i dolazak novca. Ulazna vrata su otvor glavne cevi novčanog toka.

Pravilo kaže: ako poštar ne može da nađe vaša vrata kada vrši isporuku, neće vas naći ni novac. Ako su prevelika: sve prolazi pored pored stanara u tom domu. Ako su premala: ovi ljudi su pohlepni i sebični, a to nije dobro za razmenu novca.

Ulazna vrata, takođe, moraju se otvarati do ugla od 90 stepeni kako bi i novac mogao slobodno ući. Takođe, dobro je da okačite poruku "Dobrodošli", jer je to poziv ne samo gostima već i novcu.

Foto: Pixabay

4. Pozadina doma

Ako su prozori prvo što vidite kada uđete u vaš dom, nećete ni novac zadržavati. Kako to ispraviti? Postavite keramičke statue, saksije sa cvećem na dasku pod prozorom..

5. Pozicija doma i gubitak finansija

-dom na kraju T raskrsnice: novac će se redovno gubiti

-dom u delu slepe ulice: nema nikada dovoljno prihoda

-dom s nizbrdicom iza: sve finansije se “tope”

-dom u suterenu - nemaština

-dom kojem je pozadina reka, ili neka druga voda: nemogućnost plaćanja računa

6. Unutar doma

-greda iznad šporeta: problem sa finansijama

-greda iznad radnog stola: nedovoljne zarade

-prljav frižider: neplaćeni dugovi

-prljava rerna: problem sa finansijama

-prljav šporet: zagarantovani finansijski problemi


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija