• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.03.2021

14:29

KADA JE VIDELA OVAJ PRIZOR NA KAMERI, ODMAH JE POZVALA SVEKRVU! Nikada više joj neće dati da čuva njeno dete!

Ljubav

KADA JE VIDELA OVAJ PRIZOR NA KAMERI, ODMAH JE POZVALA SVEKRVU! Nikada više joj neće dati da čuva njeno dete!

Podeli vest

Jedna majka progovorila je o svom šoku nakon što je videla kako svekrva "doji" njenog sina bez dozvole. Žena je detaljno opisala ovaj nesvakidašnji događaj.

Ona je objasnila kako bebu doji vikendom, a u svim ostalim prilikama jede iz bočice. Svekrva čuva svoga unuka tokom dana dok su roditelji na poslu i rečeno joj je da koristi bočicu kada mu treba hrana. Međutim, jednog dana žena se užasnula kada je otišla da proveri kako im ide.

"Juče, dok sam bila na poslu, otvorila sam aplikaciju na svom telefonu kako bih proverila da li je moja svekrva uspela da naterati bebu da drema u krevetiću. Kada sam pogledala u kameru, moja svekrva ga je držala s podignutom majicom, a on joj je bio 'zakačen' za dojku. Jednostavno je samo sisao; očito nije dobio mleka jer moja svekrva, naravno, ne doji", napisala je.

Žena je pokušala da dobije svekrvu na mobilni telefon, ali ova se nije javljala. Na kraju je uspela da dobije svog supruga, kog je zamolila da nazove svoju majku. Ona mu je objasnila da to radi jer je dete plakalo. To je nekada radila sa svoje četvoro dece, pa je mislila da će uspeti i s unukom. Svekrva se takođe požalila što je njena snaja proveravala kameru tvrdeći da je to "narušavanje privatnosti". Užasnuta majka upitala je korisnike interneta da li je preterala s odlukom da više ne želi da svekrva čuva njeno dete.

Foto: facebook

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija