• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.03.2021

17:18

NE ZNATE ŠTA DA POKLONITE DRAGOJ ŽENSKOJ OSOBI ZA OSMI MART? Sa ovim darovima NEMA GREŠKE! Biće oduševljena!

Ljubav

NE ZNATE ŠTA DA POKLONITE DRAGOJ ŽENSKOJ OSOBI ZA OSMI MART? Sa ovim darovima NEMA GREŠKE! Biće oduševljena!

Podeli vest

Bliži se 8. mart i pripremaju se pokloni za naše drage dame. Nebitno da li je u pitanju devojka, žena, majka ili drugarica, svako žensko se uvek obraduje lepom poklonu. Još ako je od srca... Ovo je naš predlog poklona za Dan žena, klasika sa kojom teško možete pogrešiti

Buket cveća

Buket cveća je osnova za 8.mart i totalno neophodan svakom gospodinu jer uvek obraduje ženski pol. Vaša majci bi se dopalo, a veoma je jednostavno uzeti ga: najbliža cvećara ili pijaca. Što se devojke ili žene tiče, tu je poznavanje ključno jer će se neke žene više obradovati biljci nego buketu, ali znamo da poznajete svoju dragu.  

Foto: Pixabay

Cveće je uvek u modi

Biljka u saksiji

Neće se osušiti brzo pošto je poklonite. Ima raznih biljaka, a uvek možete pitati i zaposlene u cvećari za preporuku. Svakako će trajati duže od buketa, a samim tim će se draga osoba i duže sećati vašeg lepog gesta. 

Parfem

Još jedan klasičan potez i lep gest za žene u vašem životu. Miris parfema može stvoriti uspomene koje traju veoma dugo. Misliće na vas svaki put kad ga iskoristi. Za dobijanje pravog parfema potrebno je malo znanja o ženi i mirisnim porodicama: floralne, orijentalne, sveže ili drvenaste. Ako niste sigurni, pomoćnici u parfimerijama vam mogu pomoći u odabiru i procene zajedno sa vama koji miris vam treba.

Haljina

Setite se samo zlatne haljine koja je zapravo bila plava i uzdrmala svet, doduše ne želite da poklonite baš tu haljinu, jer biste se prepirali oko njene boje. Idite na nešto otmeno ili slatko, u zavisnosti od toga da li haljinu poklanjate majci ili supruzi. Takođe, uverite se da znate tačnu veličinu - spasiće vas od neprijatne situacije.

Foto: Pixabay

 

Nakit

Svaka dama voli nešto od zlata, srebra ili dragog kamenja. Ako joj poklonite nakit, zablistaće. Postoji mnogo opcija koje možete otkriti na Internetu ili u radnjama. Izaberite nešto za šta mislite da je jedinstveno poput ogrlice vilinskog dizajna ili minđuše sa dragim kamenjem u obliku srca.

Torba/cipele

Ima sve što joj treba? Nema problema! Nova dizajnerska tašna ili cipele siguran su izbor i za najizbirljivije žene. Ako se odlučite za cipele, samo budite sigurni da znate tačnu veličinu i ne brinite ako su to najviše moguće potpetice, ona će naći priliku da ih obuje. 

Knjige

Ako voli da čita, 8. mart može biti savršen povod da joj nabavite knjigu koja će je inspirisati da krene dalje sa kreativnošću i novim stvarima koje život ima da ponudi. Ako očekuje dete, svakako bi trebalo da potražite knjigu o roditeljstvu. Da li je određena naučna oblast inspiriše? Izbora je zaista mnogo, ali sigurni smo da ćete pronaći naslov koji je savršen. 

Foto: Pixabay

Kurs

Znate li čemu teži, o čemu sanja? Poklonite joj znanje u vidu kursa. Bilo da je u pitanju knjiga ili onlajn radionica ili neko predavanje gde se na kraju dobije sertifikat. Biće vam veoma zahvalna jer znanje traje dugo.

Posuda za šminku i četkice

Žene vole organizatore šminke. Samo potražite lepu, modernu posudu laku za održavanje i rukovanje. Pronađite neku prenosivu sa mnogo pregrada jer ženski rod zaista ima mnogo stvari. 

Naočare

Uvek su u modi, mogu imati širok cenovni rang, ali štite njene lepe oči od sunca. Uvek bi trebalo da se odlučite za polarizovane nijanse koje će blokirati štetne UV zrake koje dolaze od sunca. Izbor pravog stila možda neće biti lak, pa se pobrinite da zadržite račun u slučaju da ga želi zameniti za drugi par.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija