• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

19.03.2016

21:41

PRAVAC KUHINJA! Ovaj napitak topi masne naslage!

Ljubav

PRAVAC KUHINJA! Ovaj napitak topi masne naslage!

Podeli vest

Zahvaljujući sastojcima od kojih se pravi, ovaj sirup će vam dati više energije, ubrzaće metabolizam i razvoj dobrih bakterija u crevima

Glavni sastojak ovog napitka je ren, koji obiluje vitaminima kao što su B1, B2, B6, C, ali i gvožđem, kalijumom, fosforom i magnezijumom.

Potrebno je 125 g svežeg rena, 2 cm korena đumbira, 3 kašike meda, 4 limuna, 2 kašičice cimeta.

U blenderu usitnite oljušteni koren rena i đumbira, pa dodajte isceđeni sok od limuna. Nastavite da blendirate naredna tri minuta, pa nakon toga dodajte med i cimet. I dalje blendirajte dok smesa ne postane homogena. Sirup čuvajte u plastičnoj tegli.

Dva puta dnevno, pre obroka, uzimajte po jednu kašiku. Nakon tri nedelje korišćenja napravite pauzu nedelju dana.

ZBOGOM SALU NA STOMAKU! Ovo piće sagoreva masnoću koja se teško skida ODMAH!

NAPITAK KOJI POVEĆAVA INTELIGENCIJU Za bistar um i oštar jezik!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija