• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Prva.rs/Informer.rs

11.03.2019

09:45

ČINI ČUDA: Napravite čaj koji topi kilograme i ubrzava metabolizam!

Ljubav

ČINI ČUDA: Napravite čaj koji topi kilograme i ubrzava metabolizam!

Podeli vest

Ovaj čaj je veoma zdrav, odlično sagoreva masne naslage sa stomaka, butina i zadnjice i ubrzava metabolizam. Zahvaljujući sastojcima – zelenom čaju, lovorovom listu i cimetu, veoma je delotvoran

Zeleni čaj se u Kini već vekovima koristi u lečenju različitih zdravstvenih problema. Razlog zašto je dobar kod gubljenja viška kilograma je taj što je bogat katehinima za koje se smatra da su zaslužni za sagorevanje masnih naslaga. Takođe, zeleni čaj sadrži veliku količinu epigalokatehin galata, koji ubrzava metabolizam i posebno daje rezultate onda kada vežbate. 

Sa druge strane, cimet takođe pomaže u sagorevanju masnih naslaga i veoma je zdrav. Cimet pretvara glukozu u energiju, a ne u masnoću. Uz to, spušta nivo šećera u krvi i utiče pozitivno na rad našeg metabolizma. 

UPORNA EŠERIHIJA KOLI! Dobra higijena je najbolja preventiva



Lovorov list takođe ubrzava metabolizam, dobar je za probavu, smanjuje stres i anksioznost koji utiču na pojavu viška kilograma. 

Foto: pexels.com

Kombinacija ova tri sastojka je pun pogodak za brzo mršavljenje, ali se podrazumeva da pored čaja vaša ishrana treba da bude izbalansirana i da budete fizički aktivni. 

Da bi napravili ovaj čudesni napitak koji će istopiti vaše kilograme, potrebno vam je sledeće:

- ravna supena kašika zelenog čaja
- štapić cimeta
- 3 lovorova lista
- 800 ml vode

OSOBE DOBROG zdravlja ne treba da piju aspirine, EVO I ZAŠTO!

Priprema i konzumiranje 

Prokuvajte vodu i sklonite je sa šporeta. Dodajte cimet, lovorov list i zeleni čaj. Ostavite da odstoji 15 minuta, a zatim procedite. 

Potrebno je konzumirati tri šolje čaja dnevno. Rano ujutru, čim ustanete, na prazan stomak, popijte prvu šolju. Drugu šolju popijte odmah posle doručka, a treću uveče, neposredno pre spavanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija