• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.05.2019

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 16. MAJ: OVNOVI rade na crno, RAKOVI nezadovoljni partnerom!

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 16. MAJ: OVNOVI rade na crno, RAKOVI nezadovoljni partnerom!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: I pored vaših sposobnosti realnog sagledavanja situacije ljudi, bićete skloni da idealizujete partnera. POSAO: Radićete na crno. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BIK

LJUBAV: Nemiran kućni život i konflikti sa ukućanima. POSAO: Imaćete nepredviđene troškove i uopšte nešto lošiju finansijsku situaciju. ZDRAVLJE: Slabije.

BLIZANCI

LJUBAV: Najverovatnije će vam se dopasti neka osoba koja ima veze sa inostranstvom. POSAO: Uspeh i popularnost u sportu ili zabavi. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

LJUBAV: Bićete nezadovoljni partnerom. Ako ste sami, bićete frustrirani nedostatkom dobrih prilika. POSAO: Povećan obim posla. ZDRAVLJE: Pazite se u saobraćaju.

LAV

LJUBAV: U ovom periodu lako je probuditi vaša osećanja, pa se spremite da budete osvojeni. POSAO: Interesuje vas društveno-koristan rad. ZDRAVLJE: Grlobolja.

DEVICA

LJUBAV: Danas ćete se zanositi nekim nerealnim očekivanjima. POSAO: Izuzetno povoljan dan i lako možete naći posao ako ga tražite. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da razvijete intenzivna osećanja za nekoga iz novog kruga prijatelja. POSAO: Rad sa prijateljima ili rad u grupi. ZDRAVLJE: Upala bešike.

ŠKORPION

LJUBAV: Bićete zainteresovani za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Blokada u sferi finansija. ZDRAVLJE: Infekcija respiratornog sistema.

STRELAC

LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Uspeh ili dobit od svega što ima veze sa trgovinom. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Možete imati problema u ljubavi jer svemu pružate više pažnje nego partneru. POSAO: Želite da uđete u poslovno partnerstvo. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

VODOLIJA

LJUBAV: U ovom periodu vam pre svega treba neko s kim ste mentalno na istim talasnim dužinama. POSAO: Uspeh u marketingu. ZDRAVLJE:
Poboljšanje.

RIBE

LJUBAV: Za značajan napredak nema mnogo nade, ali vam se može dopasti neko s kim radite. POSAO: Možete napraviti greške pri radu. ZDRAVLJE: Slabije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija