• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.07.2019

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 13. JUL: BLZANCI imaju susret sa nekim ko im se dopada, JARČEVE očekuje uvećan priliv novca!

Ljubav

HOROSKOP ZA SUBOTU 13. JUL: BLZANCI imaju susret sa nekim ko im se dopada, JARČEVE očekuje uvećan priliv novca!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Lako vas je izazvati, pa je takt vrlo bitan pri svakom kontaktu. Težićete oslobođenju. POSAO: Prilike za posao će se same nuditi. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Problemi kod kuće za one koji žive sa partnerom. Moguć raskid veze ili razvod. POSAO: Možete očekivati promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Susret sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Moguće je da se vratite poslu koji ste radili ili u firmu za koju ste nekad radili. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

RAK

LJUBAV: Bogat društveni život stvoriće nove prilike za flert, ali ne i za nešto ozbiljno. POSAO: Desiće se manje promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV

LJUBAV: Vaša strastvena priroda će biti stimulisana događajima u ljubavnom životu. POSAO: Mogući problemi sa figurama od autoriteta. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Bićete svadljivi i osetljivi, što je neprijatna kombinacija. POSAO: Intenzivno ćete tražiti novac za ostvarenje svojih planova. ZDRAVLJE: Povrede.

VAGA

LJUBAV: Sada se dosta toga dešava i to će bez razloga izazvati nervozu. POSAO: Povoljan period za one koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da nećete imati prilike za ljubav, ali sigurno će biti prilike za flert. POSAO: Uspeha u vezi sa administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Kijavica.

STRELAC

LJUBAV: Fasciniraće vas neko ko je stranog porekla, a doći ćete u kontakt preko posla. POSAO: Moguć napredak i stabilnost u sferi finansija. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi, moguće je da ćete doneti neku značajnu odluku. POSAO: Očekujte uvećan priliv novca i uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete tendenciju da se zaljubljujete u dinamične i strastvene osobe. POSAO: Uspešno ćete se suočiti sa brojnim obavezama. ZDRAVLJE: Infekcije.

RIBE

LJUBAV: Imaćete želju da se vratite nekome s kim ste bili ranije, pogotovo ako ste skoro izašli iz veze. POSAO: Problemi s podređenima. ZDRAVLJE: Infekcije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija