• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: žena

10.08.2019

16:48

(VIDEO) LJUBAV MENJA ŽIVOT! Bivši skinhed danas izgleda potpuno drugačije!

Ljubav

(VIDEO) LJUBAV MENJA ŽIVOT! Bivši skinhed danas izgleda potpuno drugačije!

Podeli vest

Brion Vidner je bivšu verziju sebe opisao kao "marginalna sociopata". Bio je pun mržnje i želje za nasiljem, ali sin je promenio sve

Postao je skinhed (buntovnička omladinska potkultura) sa 14 godina i narednih 16 je proveo u rasističkim organizacijama u Indijani (Amerika). Svojevremeno imao je nadimak "crveni bik" zbog agresivnih ispada.
 

Nakon što je postao suosnivač "Vinlanders Social Club" koji je propagirao nacističke ideje pratila ga je jako loša reputacija u matičnoj zemlji.

Sve je počelo da se menja kad se oženio sa Džuli Larsen 2005. godine i kad je posle godinu dana braka dobio sina. Roditeljska odgovornost i želja da ispravno vaspita svoje dete potpuno su ga promenili. Napustio je nacističku i rasističku ideologiju. Bilo mu je potrebno nekoliko godina da za sobom ostavi ružnu prošlost jer je zbog promene bio na meti članova kluba koji je osnovao.

Brion je sa promenom života odlučio da promeni i svoj izgled. S obzirom na to da mu je lice prekriveno tetovažama koje su prepune rasističkih simbola želeo je da nestanu sa njegovog lica i života.
 

ISPOVEST NOVOSAĐANKE: Čekala sam na prvu tetovažu do PUNOLETSVA, a sad NE MOGU DA SE ZAUSTAVIM!

-Bio sam spreman da svoje lice potopim u kiselinu-, rekao je u intervjuu koji je dao za "Associated Press".

Nije morao da stavlja lice u kiselinu jer je pronašao plastičnog hirurga koji je uz pomoć zahvata koji su koštali 35.000 dolara uklonio sve tragove prošlosti.
Brion zbog svoje promene postao je veoma inspirativan filmskoj industriji koja mu je posvetila film "Skin".

-Ništa nikom ne dugujete. Svako od nas treba da napravi korak unazad i da shvati šta je pogrešio i šta treba da ispravi. Pre nego što bacite svoj život niz vodu morate da znate da bilo koja vrsta mržnje sa sobom nosi posledice. Zbog svog sina sam odlučio da se promenim i on treba da odraste kao ljudsko biće, a ne kao čovek koji je oličenje mržnje-, rekao je Brion za "Bored Panda".

Brion živi srećno, bez tetovaža, bez mržnje sa suprugom i sinom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlo

pre 4 godine

Znači sada će biti normalan sledećih 16 godina a što je predhodih 16 godina divljao puj pike ne važi ?!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija