• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

14.11.2019

20:29

TESTIRAJTE da li ste spremni za SLEDEĆI KORAK sa vašim PARTNEROM!

Ljubav

TESTIRAJTE da li ste spremni za SLEDEĆI KORAK sa vašim PARTNEROM!

Podeli vest

Ako uživate u srećnoj vezi, ali možda želite nešto više od nje, evo signala da ste spremni za sledeći korak!

Volite se i poštujete

Ali zaista, u svakom smislu. Poštujete i sebe u vezi, i partnera, vodite računa jedno o drugome i vašu zajedničku sreću stavljate ispred svega ostalog.

ZBOG OVE OSOBINE PAROVI NAJČEŠĆE RASKIDAJU! Izuzetno je odbojna i neprijatna!


Iskreni ste

Prema sebi i partneru. Smete da budete ono što jeste, i zbog uzajamnog poverenja se ne trudite da to ikada sakrijete.

Foto: Shutterstock

Delite odgovornosti

Svaka dobra veza podrazumeva da partneri dele i ono što vole, i ono što im je ponekad gnjavaža. Partneri u stabilnim vezama umeju da razgovaraju o tome šta će biti čija odgovornost, i još važnije, da se toga zatim pridržavaju.

Imate prijatelje, i "svoje" i zajedničke

Srećne veze podrazumevaju da su partneri srećni i kao pojedinci, i kao zajednica. Nikada se u stabilnoj vezi neće dogoditi da se međusobno "odvlače" od prijatelja ili aktivnosti u kojima uživaju.

Jednostavno uživate zajedno

Volite svaki provedeni trenutak, radujete se svakom sledećem i postoje, verovatno, i neke blesave stvari koje zajedno radite i ne delite ih sa drugima jer su - samo vaše.

Umete da se posvađate

Kada i do toga dođe, vi se ne optužujete međusobno za izmišljotine, već umete da prenesete iskreno partneru šta vam smeta, da saslušate jedno drugog i da zajedno rešite problem.

Bolji ste svakog dana

Jer jedno drugo motivišete da budete najbolja verzija sebe. Vi osećate kada partneru nešto nedostaje, kada je tužan ili ga nešto muči. Zajedno radite na tome da budete još bolji, bilo da je u pitanju posao, porodični odnosi ili nešto treće. Ohrabrenje i podrška su među najvećim darovima koje poklanjamo u vezi.

NEUOBIČAJENI SIMPTOMI: Obratite pažnju ako ste duže vreme PROMUKLI jer to može biti prvi ZNAK OVE OPAKE BOLESTI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija