• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: klix/informer.rs

14.11.2019

21:57

EVO KAKO MUŠKARCI REAGUJU kada žena napravi prvi korak!

Ljubav

EVO KAKO MUŠKARCI REAGUJU kada žena napravi prvi korak!

Podeli vest

Kako se muškarci osećaju kada devojke učine prvi korak i skupe hrabrost da im priđu, pitanje je koje se često postavlja u muško-ženskom društvu

Istraživanje je pokazalo da muškarci zaista jako vole kada žene učine prvi korak. "Bukvalno svaki momak će biti vrlo srećan ako učinite prvi korak", rekao je jedan od momaka koji je učestvovao u istraživanju.

Kako bi istraživanje bilo validno, učestvovali su i momci koji ne vole da im devojka prva prilazi i dali su svoje objašnjenje zašto ne vole.

Foto: Shutterstock

- To je zato što uglavnom ne verujem ljudima pa kad neko počne da se udvara bez ikakvog razloga, pitam se koji je njegov pravi motiv. To ne znači da ne bih izašao sa devojkom koja je napravila prvi potez, ali moja početna reakcija je da se čuvam - rekao je jedan od učesnika istraživanja.

 

NE POSTOJI NIŠTA PRIVLAČNIJE OD MUŠKARCA koji zna da...Evo šta su rekle ŽENE!


Poenta je u činjenici da su muškarci željni komplimenata, prenosi klix, a kada dobiju pažnju od žene, to im povećava samopouzdanje.

U ovoj zemlji NEMA BANKOMATA, internet se koristi retko, a ALKOHOL MOŽETE DA POPIJETE samo u JEDNOJ PIVARI! (foto/video)


- Mislim da se većini momaka sviđa kada im žena prva priđe. Muškarci, uglavnom, retko dobiju komplimente, a kada im devojka prva priđe, to im je veliki kompliment - nadovezao se drugi učesnik.

Dakle, žene, slobodno napravite prvi korak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!
Politika

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Dan Vojske Srbije ministru odbrane Milošu Vučeviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Milanu Mojsiloviću i svim pripadnicima Vojske Srbije.

23.04.2024

08:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20